Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A tesco-s újságban láttam egy...

A tesco-s újságban láttam egy akusztikus gitárt. Megéri?

Figyelt kérdés
10000ről van 8000re leértékelve csak arra kellene hogy alapokat megtanulni...Nem is akarok nagyon rá költeni elkezdeni jó lenne rajta?
2011. okt. 31. 16:54
1 2
 11/13 anonim válasza:

Mérföldekkel jobb... Ismerősömnek ilyen van, és megéri kezdő gitárnak is!

És egy személyes tapasztalat, hogy én az első gitáromat 10.000 forintért vettem egy zenész embertől, és 4 gitáros mellett az én gitárom hangja dominált, olyan szépen szólt. Egyesek szerint talán még egy gitár-verseny színvonalat is ütötte a hangja... Te is kifoghatsz akár ilyeneket :) Minden jót! BG

2011. nov. 3. 18:19
 12/13 anonim ***** válasza:
CSAK STAGGOT NE
2011. nov. 6. 22:27
 13/13 anonim ***** válasza:

nem olyan rossz az a stagg.

Egyébként kipróbáltam a tescoban egy olyan "gitárt" :D az nem is gitár

a teste kisebb mint egy normális gitárnak, a kulcsokat alig lehet tekerni, hót hamis, illetve hangja alig van. Ha játékgitárként adnák el, hitelesebb lenne, mert azon zenélni nem lehet.

2011. nov. 9. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!