Gitárt szeretnék venni. Mire figyeljek oda?
Most kezdenék rajta tanulni. Mikre figyeljek, milyen jellemzői legyenek? Elég kicsi kezem van, nemtom ez mennyire zavar be a választásnál :) És nem szeretnék gagyit venni.
Néztem egy ilyet, ez pl. jó lehet? [link]
"ja és azt elfelejtettem irni hogy a nylon húros gitár folyton elhangolódik a fémhúros pedig nem ezért is ajánlom a fémhúrosat"
Baromság.
Kezdőnek teljesen jó a nylonhúros, használtan 15-20 körül már találni egészen használhatóakat.
Nem tudom hány éves vagy, azért kicsi-e a kezed, mert fiatal vagy, vagy alapból ilyen, de léteznek 3/4-es gitárok, amik kisebbek, általában gyerekeknek tanulógitárnak.
Én 23 éves lány vagyok, szóval a kezem már nem fog nőni, rövid ujjaim vannak:P Itthoni zenélgetésre akarok venni, mert mindig is szerettem volna megtanulni csak úgy hobbiként, most már nagyon elszánt vagyok :) És innen valamelyik gitár? [link]
Az 1.-t nézegettem főleg, és jókat is írnak róla a hozzászólók.
Vagy ha ajánlanátok valamilyen fajtát, annak is örülnék, ha belinkeltétek.
Elektroakusztikus ne akarj, otthonra tök fölösleges, ráadásul ennyiért, csak nagyon rossz minőséget kapsz.
Itt meg van az az MSA gitár, amit először néztél, ráadásul jóval olcsóbban. [link]
De ha van hangszerbolt a közeledben menj be és nézegess használt klasszikus gitárokat, használtan 15-ért már lehet jót kifogni. Nekem talán Hora volt, 14ért vettem és nagyon kellemes hangja volt...
De akkor ne MSA-t már...
Elég semmi márka a minőség is hasonló lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!