Szeretnék venni egy Vision Startocaster gitárt, és rádugni a gépemre. Megéri megvenni?
hát, így is rádughatod gépre, de az alapból még nem sok lesz. kell hozzá program, van sokféle, tölts le hozzá olyat is :D és a gitárhoz veszel egy kábelt, és rádugod a vonalbemenetre, egész jól össze lehet hozni.
de egy olyat átalakító 200ft :D szóval a kérdés kicsit olyan, mint hogy van egy autóillatosítóm, vennék hozzá egy kocsit :D namindegy, kérdésedre válaszolva, meg lehet csinálni hogy jól szóljon gépen is :D
Visiont ne!!!!!!!
Nekem volt egy rakás hulladék!
Szemét alapanyagokból rakják össze, a teste is szemétből van. Inkább fektess be egy squier-re sokkal jobban megéri, ha használtan veszed akkor főleg mert olcsóbb. Én ezt ajánlanám: [link]
Programként pedig a Guitar rig 5-et ajánlanám rengeteg effekt van benne és a torzítója is értelmes nem katyvasz.
Szerintem megéri venni egy gitárt és úgy kísérletezni idővel mindenre rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!