Elekrtomos gitárt szeretnék venni. Mire figyeljek oda?
Figyelt kérdés
Nagyjából 40 ezer forintot szánok rá, de jó lenne, ha ebben benne lenne már az erősítő is... láttam szettben kapható gitárokat a neten, amihez jár minden tartozék, erősítő is, és benne van az árban....ezek a szettek mennyire megbízhatóak? vegyek meg inkább külön mindent? vagy ti hogy fognátok hozzá?2010. márc. 26. 17:38
1/9 anonim válasza:
40 ezerért szettben nem érdemes gitárt venni, nem nagyon megbízhatóak. Én 40300ért vettem HB HBR10BK gitárt, és hozzá kombót (arra is szánj 40-et). Kell még heveder (gitárszíj) tok vagy állvány vagy fali tartó, és húrkészlet, pengetők. Ezekre együtt is szánj minimum egy 10-est. Ha van otthon számítógéped, akkor hangológép nem szükséges. Szóval mindent egyben minimum 80-90E-ből kéne összehozni.
2/9 anonim válasza:
17:50 vagyok. Itt nézz körül: [link]
3/9 anonim válasza:
40-ért legfeljebb használtan tudsz venni elfogadható kezdő minőséget. Kicsit gyűjts még, bár ilyen árban is ki lehet fogni jó ajánlatokat hangmesteren vagy gitarshopon.
4/9 anonim válasza:
[link] Ja és inkább külön tényleg nem valami megbízhatóak
5/9 anonim válasza:
mert aki mondta hogy 40ért vett HB gitárt, az jól járt?:D a Harley benton elég fos márka
de kb 55ből kitelik egy olcsóbb CORT szett, azokban már lehet bízni
6/9 A kérdező kommentje:
2010. márc. 27. 13:47
7/9 anonim válasza:
40 EZERBŐL AJÁNLOK EGY FENDER SQUER-T. ÁRÁHOZ KÉPEST JÓ, KB 25-30-BE KERÜL. VAGY VEGYÉL EGY OLCSÓBB IBANEZ-T MERT MÉG AZ OLCSÓBBAKBAN IS JÓK A HANGSZEDŐK HASONLÓ KATEGÓRIÁBAN
8/9 anonim válasza:
A legrosszabb amit tehetsz, hogy nagy márkáktól veszel olcsó gitárt. Akkor már kis márkákhoz képest drága gitárt inkább:D
9/9 anonim válasza:
Utolsó: ez pl az ibanezeknél teljesen így van. De A fendernek direkt van egy alsóbb kategóriás márkája, a squier, ahol, olcsón csinálnak, árhoz képest viszonylag jó gitárt. Én Epiphone-t használok, ugye Gibson termék végülis. 70ezerbe került, és nagyon ott van. Nem érzem úgy rajta, hogy ez egy nagy márkának a szemete, igenis jók az ilyen gitárok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!