Kpopperek!!!! Melyik volt az első banda amin keresztül megismertétek ezt a műfajt, és mikor volt ez?
Első: 2018 K/DA - Pop/Stars (ft. (G)I-DLE, Madison Beer, Jaira Burns) (League of Legends
Második: 2018 (G)I-DLE - Hann
Utolsó vagyok
Lényegében egy videojátékon keresztül (lol) ismertem meg a műfajt, aztán YouTube dobta a többi kpop MV-t :D
Egyébként lehetne mondani elsőnek PSY - Gangnam Style-ot is, hiszen azt szinte mindenki ismeri, de szerintem a kérdező sem erre kíváncsi :D
Bts, január 10.-én idén (ekkor szerettem meg a kpopot, de azelőtt is hallottam tv-ből pár zenét)
Zene nem volt, bár már előtte pár nappal próbálkoztam meghallgatni pár kpop zenét, hátha valahogy beleesek a műfajba, de valamiért csak régieket találtam (lol) és ezért gondoltam, elkezdem a bts-t, mert egyedül őket ismertem (nem is igazán azért, mert tetszettek a zenéik még ugye korábbról), a carpool karaoke-s videójukkal kezdtem.
Máig valamiért ez van, hogy ha belekezdek egy új bandába, akkor nem a zenéiket hallgatom meg, hanem más videókat kezdek el róluk nézni, nem tudom, miért.
1.: 2018: Blackpink - As If It's Your Last
2.: 2019: BTS - DNA
3., és a többi (mármint 4.; 5.; 6. stb): 2019től. Néhány kedvenc bandák:
Ugye Blackpink, BTS. New Jeans, NMIXX, 2NE1, Bigbang, ATEEZ, KARD, BABYMONSTER, Aespa, EXO, Red Velvet, Twice, Itzy, Le Sserafim, Stray Kids, IVE, Mamamoo.
Szólósok: IU, Somi, HyunA, bandákból a tagok, fiú szólósokat annyira nem hallgatok. Szóval ennyi nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!