Kpopperek! Ti elmentetek volna a Kcon koncertre Párizsban?
Nagyon szerettem volna elmenni,de szinte lehetetlen volt. Mivel még csak 15 vagyok,pénzem sem lett volna a jegyre,kiutazni meg pláne nem tudtam volna. A szüleimet hónapok óta győzködöm,hogy,ha M.o-ra jön a Bts elmehessek,de még azt sem engedik:/
Úgyhogy még minimum 3 évet várnom kell,hogy láthassam őket:/
Sajnos én is így vagyok vele. :( Az a baj, hogy innen Magyarországról nekem nagyon drága lett volna kiutazni, ráadásul egyedül, pedig meg lett volna a lehetőség, mert elmúltam 18 és akkor pont szünet volt az iskolában is.
Mindig mikor eszembe jut, akkor elkap a rossz érzés, de arra gondolok, hogy nem érte volna meg elutazni Párizsba, mert az nagyon drága lenne a koncert jeggyel együtt, a szüleim nem állnák, nekem pedig nincs ennyi pénzem.
Aztán még ott a kérdés, hogy mit csináltam volna egyedül. :D
De remélem lesz még hasonló lehetőség a közeljövőben. Szomorú, hogy Európa amolyan "kpop feketelyuk", pedig még Dél-Amerikába is rendszeresen turnéznak bandák...
Szinte biztos, hogy jövőre is megrendezik! Nagyon sokan voltak, jó volt a hangulat és mindenki HongKi-t akart :D
16 éves vagyok, távolsági busszal 5ó-t utaztam egyedül. Simán ki leht bírni az egydüllétet, mindenki a maga dolgával törődött. Bár voltak olyan fanok is akik kifejezetten a társaságnak szentelték figyelmüket. A szervezés profi volt.
Ha jövőre is lesz, nem hagyhatod ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!