Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyar kpopperek/utálók. (? )...

Zepney kérdése:

Magyar kpopperek/utálók. (? ) ♥. ♥ / T. T

Figyelt kérdés

Én nem rég szembesültem ezzel az egész dologgal. 'Gondolok a zenei műfajra'. Én nagyon megszerettem. Kedvenc együttesem a BTS, közülük is V a kedvencem:3 De mindegyikőjüket imádom*-* Főleg Rap Monster hangját :D

Nektek kedvenc együttes? Kedvenc tag? Kedvenc szám?:$

Én nem tudnék kedvenc számot választani, különösen imádom az N.O c. számukat, a Run-t ami ugye nem is olyan régi*-*.A klippje is annyira jó, nagyon jól megcsinálták.(Szerintem).Na és nektek? Esetleg pár negatív vélemény a műfajjal szembe? Tudtok még ajánlani együtteseket? És Ha már a 'cím' az utálókra is utál, így hát kíváncsi lennék az ő véleményükre is, mit lehet utálni a kpop-ba? Esetleg a nyelv nem tetszik? *Kérlek a véleményed kulturáltan közöld.' Várom a kpop fanokat, és az utálókat is egyaránt. ♥

2015. dec. 14. 18:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
58%

Elhallgatom, de annyira nem hat meg. J-rock inkább, bár abóbl is csak pár.

De ez egy nagyon beteg szám lett: https://www.youtube.com/watch?v=FrG4TEcSuRg

2015. dec. 14. 19:11
 2/29 anonim ***** válasza:
14%
Bele hallgattam pár ilyen számba hogy valami fogalmam legyen róla. Populáris zenesablonokat koppint le és adoptál át ilyen japán stílusúra. Szerintem ezek a Kpoposok olyanok ott japánba mint itthon FluorTomi meg Szabyest meg az ilyen kínosan középszerű előadók. De ha valakinek tetszik hát hallgassa. Én meghagyom neki. :D
2015. dec. 14. 20:54
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
A "k-pop" az koreai pop.... Csak gondoltam, szólok.. :D
2015. dec. 14. 21:09
 4/29 anonim ***** válasza:
40%
Ennyi fogalmam van róla...
2015. dec. 14. 21:09
 5/29 A kérdező kommentje:

''Bele hallgattam pár ilyen számba hogy valami fogalmam legyen róla. Populáris zenesablonokat koppint le és adoptál át ilyen japán stílusúra. Szerintem ezek a Kpoposok olyanok ott japánba mint itthon FluorTomi meg Szabyest meg az ilyen kínosan középszerű előadók. De ha valakinek tetszik hát hallgassa. Én meghagyom neki. :D''

Hát én nem tudom.. persze nem élek kint koreába, de azt tudom,hogy egyre népszerűbbek, (gondolok most a BTS-re). Én szeretem őket, és a 'Populáris zenesablonokat koppint le és adoptál át ilyen japán stílusúra' nos hát igen, ez is egy vélemény, személy szerint nem értem mire gondolsz.. pl. az N.O, vagy a We are the bulletproof is teljesen más volt számomra.. mint akár a többi angol, vagy magyar szám. Azért is szerettem meg annyira. Mert végre valami más. Ahol nem arról énekelnek,hogy 'Jaj én így meg úgy szeretlek..'. Hanem tényleg tartalmas számaik vannak. Volt,hogy hetekig kerestem valami értelmes számot, vagy együttest ahol tényleg tartalmas zenét hallgathatok. De a magyar számokat nem szeretem. És nekem pedig pont az angol számok, olyan sablonosak, szinte mindegyik ugyanolyan, vagy egyszerűen rádiószám.Vagy a szakításról szólnak, vagy a szerelem azon részéről amikor minden szép és jó. Ha már pedig rock, akkor Avenged Sevenfold*-* Őket is szeretem pl. Még a BTS előtt hallgattam őket:D, de meguntam. De ízlések és pofonok.:) Esetleg K-pop fan?:c

2015. dec. 14. 21:37
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvencem a B.A.P :3 Kedvenc tagom DaeHyun, a fő vokalista.Kedvenc szám? Az összes XD Most perpill a Young Wild&Free, Blind, Coma, One Shot, I remember. két éve lassan, hogy hallgatok k-popot és szeretem, volt szerencsém elmenni a VIXX-re és a Boys Republicra. Utáni nem tudom, hogy lehetne egy egész műfajt. Akkor szerintem inkább magát a nyelvet és a kultúrát, a bandák kinézetét. Mármint nem tudom, hogy ki lehetne azt jelenteni, hogy utálom pl a spanyol poppot( csak példa). Pár számból nem nem lehet eldönteni. Eleve az a mentalitás, hogy jaj hogy néz ki stb. Csak mert a kpopban más a megszokott( öltözködés, smink stb) Persze van amit én se szeretek benne. 1. A shippelés. Tudom sokan szeretik, de én falra mászom tőle, bocsi. 2. Hogy mennyi jelentősége van egy cégnek. Pl az egyik nagy cég bejelenti, hogy új csapat debütál. A rajongók már rögtök oda meg vissza vannak érte. A kis cégek csapatjainak óriási munka, hogy csúcsra jussanak. 3. Ahogy némelyik cég az idolokkal bánik..undorító..

Amúgy meg nagyon szeretem a kpop-ot :)

2015. dec. 15. 13:46
 7/29 anonim válasza:
100%
ARMY jelen! :D Már lassan másfél éve, hogy megismerkedtem a kpoppal, és nem bántam meg. Nekem is a BTS a kedvencem. Nem tudom, hogy hány számukat ismered, de ha esetleg még nem hallottad, nagyon tudom ajánlani a Spine breaker-t, szerintem az egyik legjobb számuk, komoly mondanivalója van. :)
2015. dec. 17. 00:43
 8/29 A kérdező kommentje:
ARMY *-* Köszönöm,hogy ajánlottad, tényleg nagyon jó szám ez is:3 Szerintem megy csengőhangnak :D.Újra beleszerettem V hangjába.. úristen.. az a refrén, mi lett volna ha én sose találok erre a számra v.v, érdekes módon minden számukban 'beleszeretek' valamelyikük hangjába :DD pl: Run.: Kook , Rain:V,Kook ; Converse high:RM*-* Ott olyan hangja van,hogy úristen:D Nem tudom ismered-e de ha esetleg nem, mindenféleképpen ajánlom*-* Köszönöm még egyszer♥
2015. dec. 17. 12:20
 9/29 anonim válasza:
Örülök, hogy tetszett :) Rain-t még nem hallottam,a Converse high pedig annyira nem tetszett, de most meghallgatom őket, hátha többszöri hallgatás után megtetszik :)
2015. dec. 18. 14:09
 10/29 anonim ***** válasza:

én 12 éve hallgatok japán-koreai zenéket :_DD

nekem J.Slow, a DBSK, a Block B és a nem túl ismert és nem is túl hosszú életű We a kedvencem :DD

https://www.youtube.com/watch?v=p52uXgPiLmo

2015. dec. 19. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!