Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyar kpopperek/utálók. (? )...

Zepney kérdése:

Magyar kpopperek/utálók. (? ) ♥. ♥ / T. T

Figyelt kérdés

Én nem rég szembesültem ezzel az egész dologgal. 'Gondolok a zenei műfajra'. Én nagyon megszerettem. Kedvenc együttesem a BTS, közülük is V a kedvencem:3 De mindegyikőjüket imádom*-* Főleg Rap Monster hangját :D

Nektek kedvenc együttes? Kedvenc tag? Kedvenc szám?:$

Én nem tudnék kedvenc számot választani, különösen imádom az N.O c. számukat, a Run-t ami ugye nem is olyan régi*-*.A klippje is annyira jó, nagyon jól megcsinálták.(Szerintem).Na és nektek? Esetleg pár negatív vélemény a műfajjal szembe? Tudtok még ajánlani együtteseket? És Ha már a 'cím' az utálókra is utál, így hát kíváncsi lennék az ő véleményükre is, mit lehet utálni a kpop-ba? Esetleg a nyelv nem tetszik? *Kérlek a véleményed kulturáltan közöld.' Várom a kpop fanokat, és az utálókat is egyaránt. ♥

2015. dec. 14. 18:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
47%

lehet a kpop-ot nem szeretni? :O

én a BEAST-el kezdtem mindig is ők lesznek a kedvenceim! :3 Yoseob ❤

de ennek ellenére egyszerűen beleszerettem a BTS-be 😍 már nem tudnám elképzelni nélkülük az életem :3 és Suga.. meghalok tőle :D annyira édes amikor mosolyog 😍 Jungkook és V is eszméletlenek meg persze mindannyian :D

sajnos az én baráti körömben se hallgat senki ilyen műfajt és nagyon rossz hogy nem tudok mással ezekről beszélni :(

2016. júl. 31. 22:09
 22/29 anonim ***** válasza:
15%

Hogy lehet ilyen szennyet hallgatni?

Jézusom .___.

2017. szept. 10. 01:26
 23/29 anonim ***** válasza:
59%

BTS minden csak nem szenny.

Szánalmas egy vélemény.

2017. dec. 12. 17:37
 24/29 anonim ***** válasza:
50%
Imádom a BTSt és imádom mindegyik tagot:) őket öröm hallgatni, ARMY forever 💎❤
2018. febr. 12. 18:54
 25/29 anonim ***** válasza:

Én is alig pár hónapja ismertem meg a K-poppot és nagyon nagyon megszerettem,egy barátnőm mutatta meg nekem a suliba az infi terembe a BTS-DNA számot azotta vagyok nagy rajongójuk,érted xDDDD a suliba lol

na szoval imádom őket,kedvenc bandáim a BTS(tőlük nincs olyan szám amit ne imádnák)SHINee(Tell me what to do,lucifer,ja és Jonghyuntól a SHININ,kár h Jonghyun nincs többé:(,Taemintől pedig a Move)aztán a GOT7 meg az EXO ja és a BIGBANG még nagy kedvencem,kb ennyi amit szeretek ez az 5 banda,természetesen rajtuk kívül is még rengeteg sok tehetséges banda/szóló énekes van de nekem ők a kedvenceim:)))

ARMY SHAWOL EXO L IGOT7 VIP FOREVER♥♥♥

A nyelvről annyit h nagyon megszeretnék tanulni Koreaiul és egyszer kimenni Koreába egy fan találkozóra(nem tudom hogy mondják pontosan xD) szeretném őket egyszer élőbe is látni,jelenlegi legnagyobb álmom ez :)♥

2018. febr. 18. 12:47
 26/29 anonim ***** válasza:

Fél éve vagyok Kpopper, szint úgy a BTS a kedvenc bandám, akárhogyan is próbáltam megszeretni más bandákat hogy multifandomom legyen nem ment, szóval csakis kizárólag ARMY vagyok,de arra nagyon büszke vagyok!

Imádom a fiúkat,nincs biasom mindenkit egyaránt szeretek^^

Bias wreckerem az azért van (mondjuk fogalmam nincs,hogy lehet hogy nincs biasom de bias wreckerem az van xD de hát én már csak ilyen vagyok 😁) ő pedig nem más mint Jimin, viszont néha úgy érzem hogy Kook veszi át az irányítást,DE mint mondtam, számomra nincs ranglista külön mert egyaránt szeretem őket és mérhetetlenül büszke vagyok erre a 7 csoda teremtményre<3

Egyébként imádom a műfajt, más bandákat is hallgatok viszont csak egy fandomhoz kötöm magam,az pedig az ARMY, valahogy ebben a fandomban érzem magam elégedetten,mert tudom hogy kikkel köt össze 😊

Utálókat nem nagyon veszem figyelembe, néha amiket irnak hát az nem emberi, jól megmondanám a nagy okosoknak a véleményem de van bennem annyi emberség hogy inkább rá hagyom és hagyom az egészet a fenébe,ha nem tudják felfogni hogy Korea egy teljesen más világ, kár magyarázni is,okos enged szamár szenved, én igy tartom:)

2018. aug. 2. 16:03
 27/29 anonim ***** válasza:

Most lepontozhattok, mert általában ezt teszik a k-popperek, akik nem bírják a kritikát (tulajdonképpen csak ezt láttam idáig, ami nem egy jó dolog), viszont én a fandom miatt nem bírom. A csapból is ez folyik, de nem úgy, mintha pl. egy Justin Bieberről beszélnénk, hanem tényleg mindenhol ott vannak. Ez engem nagyon zavar. Mindenhol megy az "ÚTISTEN, ARMYYY", teljesen úgy csinálnak, mintha csak száz fan létezne a világon össz-vissz.

Belehallgattam egy pár zenébe több bandától/előadótól, klassz kis számok (bár nem mind tetszett, de beismerem, hogy voltak nagyon jók :)), csak nem értem miért van körülötte ekkora hype, mert igazából ugyanaz, mint más országok pop zenéje, csak ez koreai. Szóval nem értem, de ettől függetlenül nem mondom azt, hogy nincsenek jó számaik. :D

Egyébként igen, általánosítottam, de nagyon a "kinek nem inge" arány. :/

Viszont még mindig azt mondom, ha élvezitek, csináljátok, szerintem ez is olyan lehet, mint amikor még régen 2008-ban mindenki Emo volt :D

2018. okt. 30. 12:48
 28/29 anonim ***** válasza:
Talán azért mert a fiúk akik benne vannak irtó dögösek és tehetségesek, kis közvetlenek, aranyos modorral és cuki/helyes külsővel megfűszerezve, ezért buknak rájuk annyian,nincs ezzel semmi gond,csak tényleg néhány army már azt se tudja hogy mi van vele és ja.. lényegében ezek miatt van a sok utálkozás a banda felé is, szegény fiúk meg nem hibásak semmiben sem:(
2018. okt. 30. 16:23
 29/29 anonim ***** válasza:
Nekem a Blackpink a kedvencem ,a kedvenc tagom pedig jennie, a kedvenc dalom pedig a really
2023. ápr. 8. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!