Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyar kpopperek/utálók. (? )...

Zepney kérdése:

Magyar kpopperek/utálók. (? ) ♥. ♥ / T. T

Figyelt kérdés

Én nem rég szembesültem ezzel az egész dologgal. 'Gondolok a zenei műfajra'. Én nagyon megszerettem. Kedvenc együttesem a BTS, közülük is V a kedvencem:3 De mindegyikőjüket imádom*-* Főleg Rap Monster hangját :D

Nektek kedvenc együttes? Kedvenc tag? Kedvenc szám?:$

Én nem tudnék kedvenc számot választani, különösen imádom az N.O c. számukat, a Run-t ami ugye nem is olyan régi*-*.A klippje is annyira jó, nagyon jól megcsinálták.(Szerintem).Na és nektek? Esetleg pár negatív vélemény a műfajjal szembe? Tudtok még ajánlani együtteseket? És Ha már a 'cím' az utálókra is utál, így hát kíváncsi lennék az ő véleményükre is, mit lehet utálni a kpop-ba? Esetleg a nyelv nem tetszik? *Kérlek a véleményed kulturáltan közöld.' Várom a kpop fanokat, és az utálókat is egyaránt. ♥

2015. dec. 14. 18:06
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Rendben.:D 12éve? Elismerésem. :D
2015. dec. 23. 12:14
 12/29 anonim ***** válasza:
53%

V.I.P vagyok :3

Imádom a BigBanget *-* úgy érzem most,hogy pár hete megismertem őket már teljes az életem :)

Kedvenc tag egyértelműen Taeyang,annyira édes,ha kell,akkor tud komoly lenni,de hülyéskedni is :) és nem mellesleg nagyon jól néz ki 😍😍

Az,hogy nem hord pólót (vagyis mostmár azért többet :P ) engem végkép nem zavar 😂😂

De persze szeretem a többieket is,főlleg GD-t és T.O.P-ot

Kedvenc számom az If you (annyira szép) és a Bang bang bang :D

Te szereted a BigBanget?:)

15/L

2016. jan. 2. 18:35
 13/29 A kérdező kommentje:

Hogyne *-* bár inkább csak elhallgatom de 'sok' mindent nem tudok róluk. Annyira nem követem a munkásságaikat. De a fantastic baby és a bang bang bang.. na hát azok.. :DD

Nos hát igen, én is úgy érzem,hogy a K-popba megtaláltam önmagam*-* amióta k-popot hallgatok azóta semmilyen más zenét nem vagyok képes hallgatni.. :\

2016. jan. 12. 18:21
 14/29 anonim ***** válasza:
65%

Me too..

Amióta kpopt hallgatok azóta nem tudok más zenét hallgatni..olyan furcsa :/

Neked vannak olyan barátaid akik szeretik a kpopt?

Nekem nincsenek,sőtt mind utálja :(

2016. jan. 14. 01:04
 15/29 A kérdező kommentje:
Sajnos a közvetlen környezetembe senki se szereti a kpopot.. ezért nem is beszélek róla sohase, titokban tartom^^ hiszen ők is utálják :C
2016. jan. 19. 18:12
 16/29 anonim válasza:
65%
Nekem a kedvenc bandám az EXO és a kedvenc tagom Chanyeol :) én ajanlanam még a : BigBang,sistar ,superjunior,monsta x,ikon,infinite,Btob,aoa,twice,2ne1 ... jelenleg enyi van az eszembe :) remélem fog teceni vmeik •﹏•
2016. jan. 20. 21:14
 17/29 anonim válasza:
62%

Elnezest kerek a masodik valaszolotol, de mi az h a koreai enekesek koppintanak? :D

Hogy peldakent emlitsem a kedves kis "tinibalvany" Violetta zenejet, tobb mint ket slagert plagizalt le az INFINITE-rol, es osszesen csak uj szoveget irt ra. De emlithetnem Taylor Swift videoklipjet aminek szinte mindene ugyanaz mint ami a 2ne1 egyik videojaban van. Azert tajekozodjunk mar mielott vadaskodunk :D

Kedves kerdezo, ARMY itt is, Jungkook biased, szoval pacsi :D

2016. febr. 8. 23:18
 18/29 anonim ***** válasza:
68%

Itt megint egy A.R.M.Y én csak BTS-t szoktam hallgatni szóval...De imádom a kpop-ot !! Nekem is V a kedvencem meg JungKook meg annyira cuki Suga amikor próbál angolul beszélni !! Nekem a Boys in luv a legeslegkedvencebb meg persze a Dope és a War of Hormone,de a Run is *.*

Szóval I ♥ BTS !! ;)

2016. márc. 25. 21:58
 19/29 anonim válasza:
68%
Szintén ARMY :) (mindenhol ott vannak :D ) Mindannyian a kedvenceim, képtelenség választani közülük, de nem is akarok. :)
2016. márc. 27. 20:19
 20/29 A kérdező kommentje:

ARMY itt *o* ARMY ott *o*

Kicsit késve, kicsit tapasztalattal bővebb emberként írok újra *v* Amikor ezt a kérdést kiírtam még eléggé hanyagul ismertem a K-popot és magát Koreát, de bár nem sok idő telt el, még is annyi mindent megtudtam *--*. Jó olvasni amiket írtatok :3 Utána néztem azoknak amiket ajánlottatok (már nem most) és mindegyikőjüket megszerettem egytől egyik c:. Bár nem foglalkozom velük olyan szintem mint a BTS-el de attól még szeretem őket is ^^ Esetleg még pár vélemény? c:

2016. ápr. 4. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!