Kpopperek! Miért mondják hogy btsnek nincs esélye Olyan karrierre mint a Shineenak vagy a SuperJuniornak?
Szerintem!!!!
Mindkét banda akit említettél az Sm-nél vannak, az SM meg a leghíresebb vállalatok között tudhatja magát Koreában.A Shinee 2008-an, a Super Junior 2005-ben debutált.
A BTS most lett 3 éves és igen gyönyörűen törnek felfelé az biztos, még fiatalok előttük van még egy csomó minden,szóval szerintem nekik is lehet olyan karrierjük mind az említett bandáknak!!
Pontosan azért, amit az előttem szóló írt.
A SHINee és a SuJu is az SM-nél vannak, akik Korea egyik, hanem legnagyobb és legbefolyásosabb vállalata. Ez már önmagában garancia egy-egy banda sikerességére, ami azt jelenti, hogy már debut előtt nagyobb hírnevük és fantáboruk van, mint más több éves bandáknak.
Ráadásul, ami még különlegessé teszi ezeket a bandákat, hogy még a nagy hallyu hullám előtt, illetve annak az elején debutáltak, ami azt jelenti, hogy nagyon nagy szerepet játszottak a K-pop elterjesztésében, népszerűsítésében.
Nem is beszélve arról, hogy már 8-10 éve a szakmában vannak és bizony még mindig nem kis létszámú rajongótáborral.
Ezzel csupán azt akartam alátámasztani, hogy a SHINee és a Super Junior méltón állnak a legjobb idolbandák között és nem azt, hogy más banda nem futhat be hasonlóan szép karriert. A BTS mellett szól például, hogy mindenféle nagy nevek nélkül törtek a csúcsra és bizony már három éve töretlenül ott is tartják magukat.
Mellesleg az, hogy három éve debütáltak és már remek eredményeik vannak, még önmagában nem elég. Ezek a legtöbb idolbanda csúcsévei. Az lesz majd az érdekes, hogy a következő 3-5 évben, hogyan állják majd a sarat, amikor majd lejár a szerződésük, jön a sorkatonaság és egy-egy tag talán elkezd a szólókarrier iránt érdeklődni.
De őszintén remélem, hogy sikerre fognak venni minden akadályt, és még évek múlva is a számaikat hallgatjuk majd és a comebacjük közelsége fog túlsegíteni minket egy-egy nehéz napon.
Első kettő értelmesen válaszolt, harmadik wtf...:) Na mindegy.
A SuJu és a SHINee picit műcsapatok, illetve tényleg teljesen más erában váltak népszerűve, az SM által formált, "tökéletes" csapatok. A BTS sokkal másabb, ők nagyon új stílust képviselnek, de 4-5 év múlva biztos vagyok benne, hogy ők is nagyoknak fognak számítani, remélhetőleg Suga és Rap Monster pedig tovább csiszolgatják a dalszövegírást és a producerkedést. :)
Ez fura, attól függően hogy a SM-nél van mind a két banda, Jonghyun halála óta egyszer sem hallottam a Shineeről.A BTS bezzeg mindenhol,minden listán ott van, és a Shinee pedig alig alig.Szerintem a BTS nagyon jó úton halad,csak el ne csesszék.A Super Juniort nem nagyon kedvelem(senki ne sértődjön meg aki junior fan)van 1 számuk amit régen hallgattam, egyszerűen nem jönnek be:)
A Shinee is híres,persze,őket is ismeri gondolom az egész Korea,de nekem a BTS sokkal hiresebbnek tűnik, sőt szerintem a Shineet régen lepipálták.Ez csak én szerintem,de több oldalon magyar/japán/koreai sőt angol oldalon is olvastam h jelenleg a leghiresebb kpop banda a BTS és a Shinee közel sincs a top listán.Asszem talán,nem emlékszem h a BTS a világhírű BIGBANGgel dulakodik a csúcson:))) tényleg elég fiatalok,kedvenc bandák,örülök h ennyit eltudtak érni,büszke vagyok rájuk remélem lesz lehetőség egyszer látni őket élőbe is!annak mindennel jobban örülnék 😊❤
ARMY forever ❤❤❤❤!
A BTS már rég lehagyta ezt a 2 bandát:')
Mit gondolsz, mégis miért nyerték meg már 2x a Billboard-ot?
5 éves kérdés huhUuu
Nézzétek meg most hol tartanak a fiúk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!