Sachiko26 kérdése:
Kpopperek! Mondanátok nekem olyan lánybandákat, amiknek nem olyan tipikus cuki a koncepciójuk? ^^
Figyelt kérdés
2019. júl. 11. 20:56
2/11 anonim válasza:
Blackpink, Dreamcatcher, 2Ne1, 4Minute, (G)idle, Everglow(bar ok meg csak most debutaltak), Sistar, Red Velvet, Miss A, Wonder Girls, Mamamoo, Ladies Code, Exid
3/11 anonim válasza:
Stellar, Girlcrush, Clc(a mostani dalok), (G)Idle, 4L(egy dal után feloszlottak), 1NB
5/11 anonim válasza:
Twice, Momoland és talán a T-ARA
6/11 anonim válasza:
Mindegy a koncepció mert a színpadon meg ugy néznek ki mint az olcsó prostituáltak... tevepata, fenek, cicik, fiu fecske gatya szintű rovidnadrag... mindent amit csak ki lehet rakni az kint van!
9/11 anonim válasza:
Everglow,Itzy,AOA,2ne1, Blackpink♡
10/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a Bolbbalgan4-t (nem egy tipikus kpop banda ).Még tudom ajánlani a Mamamoot.
(Én szeretem még a Kardot is,de az nem lánybanda. Két srác és két csaj van benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!