Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » K-popperek! Hányan vagyunk?...

K-popperek! Hányan vagyunk? Kedvenc banda? Kedvenc szám?

Figyelt kérdés

Nekem a BTS a kedvenc bandám, és most jelenleg a Dope a kedvenc számom :D

Kort és nemet is írjatok! :)

14/L

2015. okt. 13. 22:59
1 2
 1/11 anonim válasza:

Olyan 2000-3000 korul lehetunk kpopperek. En 2011. augusztus masodikan ismertem meg ezt a mufajt.

Nekem BEAST a kedvencem, azonbelul Yoon Dujunka (A Yey MV-ben o ul a kadban:3), a leader^^ A kedvenc dalom a BEASTtol az I knew it, BIGBANG Hallelujah, es BEAST Its not me.^^ Igy sorban.

17,5/L

A BTS-bol amugy Namjoon es Seokjin a kedvencem.^^ (feszbukon 소원이kent vagyok fent, ha erdekel.:))

2015. okt. 14. 13:13
 2/11 bernatd2012 válasza:

Én 2011-ben talalkoztam először a műfajjal, viszont szeptembertől vagyok oszlopos tagja az A.R.M.Y.nak.Kedvenc szamom egyertelmuen az osszes BTS szám de ha mindenképp valasztanom kéne akkor....War of Hormone, Fun Boys és I need you.

13,5/Lovászfiú(amugy lány)

2015. okt. 14. 19:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Jelen!

Nekem is a BTS a kedvenc bandám. :D

Nem olyan iszonyatosan rég csöppentem bele ebbe a világba... pontosabban februárban, de iszonyatosan megszerettem ezt a hét szerencsétlent. ^^

Más bandát nem is nagyon ismerek, maximum megvan pár számuk, de ennyi. A BTS-től viszont szépen lassan begyűjtöm az összes dalt, még Rapmon és Suga predebütös szösszeneteit is.

Nehéz kedvenc számot választani, hisz annyi jó daluk van, de:

a Cypherek mindenféleképpen, Rain, Let Me Know, If I Rule The World, Satoori Rap (a predebütös változat), Tomorrow, Jump, Spine Breaker, Boyz with Fun... Rapmontól 94년생들이 한 단체랩, Life és Glory... Sugatól a Diss, de nagyon szeretem Hoseok részét Jokwon Animaljában is. ^^

Igen, és persze az MV-k... azokat is imádom. A Dangerből Jimin része a kedvencem, a Boy In Luvból Sugaé... de sorolhatnám napestig. x3

Egy dalt számomra lehetetlenség választani. Hangulatfüggő, hogy mikor, mi a kedvencem. :D Bár, ha jobban belegondolok, valahogy azok a dalok, amikbe Yoongi keze is benne van, kiemelkedő helyet foglalnak el a szívemben. (Tomorrow, Let Me Know, Boyz with Fun)

19/L (Bár ez egyáltalán nem látszik...)

2015. okt. 20. 22:05
 4/11 anonim válasza:
Én ebben az évben áprilisban lettem k-popper....a kedvenc bandám a BTS, de szeretem a VIXX-et és a B.A.P-t is....kedvenc számom BTS-Boy in luv és az I need U, VIXX-Rock ur body és per pill a VOODOO DOLL.....nagy-nagy-nagy kedvencem Suga és Ravi, de a B.A.P leadere Yongguk is kedvenc (bár még csak most ismerkedek velük)
2015. okt. 22. 17:23
 5/11 anonim ***** válasza:

15/L

Nu'est a kedvenc bandám, és Ren a kedvencem és az összes dalukat imádom*-* a SHINee is nagy favorit :D onnan pedig Key*-* fogalmam sincs, hogyan, de harcoljunk érte, hogy a közeljövőben valamelyik Kpop banda jöjjön koncertezni Magyarországra!!

2015. nov. 7. 19:50
 6/11 anonim válasza:
14/L :D Nekem is a BTS a kedvenc bandám.^^ A GOT7 is nagyon joo.^^ :) Nagyon szeretem Őket, már ahogy lehet. :D Igaz, még csak fél éve (kb.) vagyok army. :D Én nem szeretem a zenéiket.....IMÁDOM :3♡:D Kedvenc zenéim nincsenek..mert az összeset szeretem a BTS-től is, és a GOT7-től is. Szóval, csak így ennyi rólam.:D
2015. nov. 14. 08:57
 7/11 anonim válasza:

BTS és jelenleg a Run és a Boy in Luv

14/L

2016. márc. 3. 16:51
 8/11 anonim ***** válasza:

2009 óta vagyok kpopper. BTS a (fő)kedvenc bandám, őket már 2014 évvége óta ismerem. De nagyon szeretem az EXO-t, GOT7-t, VIXX-et, Big, Bang-et. És most az ASTRO is a szívem csücske lett(ahhoz képest hogy még csak most debütáltak).

A kedvenc számom

BTS: So 4 More, Just one day, Tomorrow(abból van egy részlet a lapockámra tetoválva), Run, Butterfly, Beautiful....és felsorolom az összeset mindjárt...imádom mindet. Plusz a coverek azok annyira jók szerintem. *--*

EXO: Wolf, Overdose, Sing for you, Run, Black Pearl,Miracles in December...stb.

VIXX: Enternity, Rock your body...

ASTRO: összes eddigi megjelent száma. :DD

21/L (rajtam se látszik. x"DD)

2016. márc. 10. 14:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Én 2015-ben ismertem meg a kpopot és a Bts meg a Big Bang a kedvenc bandáim!c: Bts-től a kedvenc számom a No More Dream , Coffee és a Save me Big Bang-tól a Zutter és a Good Boy ^^

12/L

2016. jún. 23. 13:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Én 7 éve vagyok K-popper :D

Azóta is a Beast a kedvencem De imádom még a B.A.P-t, és a Nu'est-ot :3

Kedvenc zeném a Beast-től a 12:30, B.A.P-től a One Shot, Nu'est-tól pedig a Face :D

18/L

2016. júl. 21. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!