Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kpopperek! Ti neketek mi a...

Kpopperek! Ti neketek mi a véleményetek a GOT7-ről (aki új egy fiú banda, bár szerintem már úgy is ismered)?

Figyelt kérdés
Jöhetnek nyugodtan vegyes válaszok/vélemények. Nagyon kiváncsi vagyok azoknak is a véleményére akik nem szeretik vagy nem ismerik a bandát. Én azért szeretem őket, mert nem játszák meg magukat, természetesek (vagyis nagyon remélem, hogy valóban ilyenek). Várom a válaszokat! ^_^

2017. márc. 11. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Oh de rég óta várok valami ilyen Got7-es kérdést. Előre is elnézést, ha hosszú leszek és nagyon (ismétlem: nagyon) részletes leszek.

Én nagy fába vágom a fejszém, mind a hét dude-t sorra veszem. Csapassuk hát!~

Először is Youngjae. Egy napfény az a gyerek, imádom a röhögését. Nagyon szép a mosolya, a vocalja meg ahjshjkf. Humorral se spóroltak nála, szerintem egyik legőrültebb tag (ami igen nehéz feladat a többiek mellett, lol). Kicsit alul van értékelve szerintem, és ezt rossz látni, mert ő tényleg tehetséges.

Yugyeom~. Kisszívem, aki a gonosz maknae-k táborát erősíti, hű társával BamBam-mel (de a DabKingről majd később). Annyira jól táncolsz, az a kedvencem amikor nekiáll a színpadon szexiskedni, erre a hyungok odafutnak és felrángatják :D A kapcsolata Jinyoung-gal olyan ,mint Tomnak Jerryvel. Ha az a kettő nekiáll harciaskodni egymással tuti szétröhögöm az agyamat :D

Mark(ie-pooh): A banda legcsendesebb tagja, akire más szót nem tudok találni, mint a gyönyörű. Mert Mark az, nem úgy, mint pl. egy nő...hanem olyan megmagyarázhatatlan módon. Amikor nekiáll martial art-ozni mindig megkell keresnem az államat a padlón. Emlékszem még egy régebbi interjúban mesélte, hogy amikor gyakornok lett, nem tudott énekelni, rappelni, és bármi idolos dolgot csinálni. Most meg bezzeg :)Tuan papát meg ne felejtsük el, kedvenc idol apukám^^

Jaebum: Leader~ Annyira karizmatikus, és mégis kedves egyben. JJ Project még itt is együtt van, ezt nevezzük kitartásnak gyerekek :D Olyan mint a banda apucija (ha ő az apa, akkor Jinyoung az anyuka, lol) Szegény szülőknek (mármint neki és Jinyoungnak) nehéz lehet 5 ilyen dilis gyerekkel :D

Jinyoung: Annyira savage az egész ember, hogy csak lesek. És annyira szép, valahogy az egész gyerek olyan esztétikus. És savage, mert az, lol. Azok a judging face-ek amiket lenyom. Kapcsolata Yugyeommal elég érdekes (I will kill Yugyeom, ez a mondata nagyon megragadt)

Jackson: Hongkong fénye:) annyira pozítiv, annyira tökéletes az az ember. Nagyon szívbemarkoló ahogy imádja a családját és a barátait. Tipikusan az az ember, akiről példát lehetne venni a legtöbb téren. A humora meg, áhh azt nem lehet kezelni (őt se mondjuk) Minden megszólalása annyira Wangos, hogy csak na. Markkal boldogan repkednek együtt a levegőben :D A rapjeit is imádom, olyan különleges a hangja. Meg a vísitásait :D

És...DabKing Bambam, yass. Dab24/7- Nagyon imádom az egész lényét. Először még a Girls, Girls, Girls idején annyira kis cuki volt.. most meg...ugyanúgy aranyos :D A beszédhangja továbbra is aranyos, a lábai meg ugyanúgy nagyon irigylésre méltóak :D

Ennyi lenne, köszönöm, hogy ha végig olvastad.

Egyetértek veled, ők nem játszák meg magukat, vagy ha játszák akkor vannak anynira jó színészek, hogy ez ne látszódjon. :D

2017. márc. 12. 11:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod/véleményed! Szószerint egyetértek veled imádom őket azért is tettem fel ezt a kérdést már régóta fontolgatom, valahogy úgy érzem mintha a magyarok között kevesebb olyan rajongó lenne mint én vagyakár te akiknek a GOT7 nem csak egy banda akiket szeretnek és hallgatnak hanem "az életük". Úgy érzem írhatnál egy privátot (feltéve ha akarsz). A kommentedet pedig remegve olvastam végig annyira örültem neki!! ^^
2017. márc. 12. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Az előző válaszoló után nem nagyon tudok mit írni, tökéletesen leírt mindent ahogy én akartam😂

Én úgy érzem hogy kicsit alábecsült banda. Ne értsd félre, nem akarok ARMY vs IGOT7 fanwart, de sokkal tehetségesebbek mint a BTS. Csak rájuk nem koncentrálnak annyira.

Az új comeback (Never ever, Jacksonnak jobbulást) isteni lett, egész nap ez megy nálam

13 éves húgom pár napja esett szerelembe a bandával, imádja őket, szóval +2 Ahgase született(yapp, 9 éves kisöcsém is szereti őket nagyon, kívülről fújja a neveiket)

Jinyoung az egy hatalmas savage ember😂 imádom(habár a Dream Knight idején nagyon nem szerettem, de az a múlt), rendkívül jó színész, és amilyen fejei vannak😂 Az I will kill Yugyeom, Yugyeom *haláljel😂* megmarad bennem örökké

Yugyeomot is nagyon szeretem, a Hit the stage-ban nagyot alakított. Kedvencem egy fanmeetingen volt amikor JB: YG, don't be cocky

YG:I learnt it from hyungs

majd elkezdenek szaladni körbe körbe😂

Markot imádom, Youngjaeval együtt, Cocorol úgy gondoskodnak mintha a lányuk lenne❤ Markot nagyon megszerettem akis thai filmbe amiben 'megmenti' Bambamot Jinyoungtol

Bambam hu te az az ember olyan helyes öltönyben és napszemüvegben

Jackson meg kis hiperaktív ketyegőbomba

nagyon nagy forma a srác, imádom

és ő na ő tényleg egy olyan ember akit nem érdekel a külső, bármely rajongóhoz odamegy és boldogan beszélget vele

nagyon szeretem a bandát, már annyira vártam a comebacket hogy 'feladtam' az alvást amit imádom

este 11kor mentem aludni és másnap hajnal 4kor kijött a Never ever MV, 5kor már azt néztem, nagyon szeretem őket

ne felejtsük el a Youngjae engrish class-t se❤

2017. márc. 14. 17:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Én nem vagyok ARMY Ahgase vagyok így megértem az álláspontodat valóban tehetségesek. Úgy érzem Mo.-on inkább ARMY-k vannak ami nem baj mert csak egy kis közösség ismeri ezt a bandát (habár rosszul esik, de én örülök mert ezeket a vicceket csak én értem más nem). Ezt a kérdést is azért tettem fel mert kiváncsi vagyok mások véleményére a GOT7-ről. Valahogy annyira természetesek, hogy nem lehet őket nem szeretni!!

2017. márc. 15. 09:30
 5/7 anonim válasza:
71%
Anyum UB bandája 😂😁
2017. márc. 22. 00:11
 6/7 anonim válasza:
Bocsi, hogy ilyen tudatlan vagyok, de mi az ahgase?
2017. aug. 26. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:

A Got7 tehetségesebb mint a BTS? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Azért vannak minden toplista végén,evel most nem akarok semmilyen got7 fant meg sérteni,de még a BIGBANGNAK sincs annyi rajongója mint a BTS-nek,holott azis világhírű boyband,nem vagyok se ARMY, sőt nem is nagyon hallgatok k-poppot de nekem senki ne mondja h a got7 tehetségesebb mint a BTS,ezt ne

2018. febr. 11. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!