Kezdőknek könnyű Kpop csapat táncok?
Igen igazad van inkább átfogalmazom a kérdést könnyEBB táncokra. Olyanok mint pl: Bigbang bang bang bang vagy Red velvet Ice cream cake stb.
Köszi a választ. Remélem tudtok még ilyeneket! :)
TWICE,T-Ara,2NE1, Red Velvet táncai is elég egyszerűek. A BTS koreográfiái azért elég nehezek szerintem, megtanulhatóak de úgy eltáncolni kezdőként nem fogod tudni mint ahogy azt valóban kell. A fiúcsapatok táncai nehezek, először próbálkozz a lányokéval.
SNSD, Sistar, f(x)
Szia:)
Szerintem kezd lánycsapatok koreóival Blackpink: Whistle, Boombayah, playing with fire. De ennél egyszerűbbek a TWICE táncai pl: Knock knock, TT. Azzal próbálkozz, kezdésnek tökéletes, aztán folytathatnád mondjuk Seventeen, vagy Got7 koreokkal. A BTS-t hagynám a legvégére, azok tényleg nehezek (pl. Not today- az még pluszban gyors is). De idővel és kitartással semmi sem lehetetlen! Sok sikert!:)
Twice, BlackPink, Exid, Mamamoo, 4minute, 2NE1
ezeknek a lánybandáknak nem nehezek a koreográfiájuk.
A SNSD-nek, Gfriend-nek vannak nagyon durva táncai, kezdésként nem ajánlom őket, tapasztalat :D
Fiú bandák közül meg nem is jut eszembe olyan aminek könnyen tanulható táncai lennének xD
Talán a BigBang.
Jaj meg még a Red Velvetnek sincsenek olyan durva táncai.
Lemaradt. XD
Szerintem ezek elég egyszerűek:BTS - Go Go, SHINee - Ring Ding Dong, BTS - I like it pt2, IKON - Best Friend.
De szerintem semmi se lehetetlen, én semmilyen táncos múlt nélkül legelöszőr a BTS DNA-t tanultam meg anno 2017-ben, és még mindig tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!