Kpopperek!!!! Melyik volt az első banda amin keresztül megismertétek ezt a műfajt, és mikor volt ez?
Figyelt kérdés
Ha a konkrét számra is emlékeztek, akkor írjátok le nyugodtan.2021. júl. 30. 22:17
1/16 anonim válasza:
Egy ismerősöm mutatta meg a bts-t 1,5 éve, és a Dope és a Fire tetszett meg tőlük.
De még előtte hallgattam néhány blackpink számot, csak akkor még nem tudatosult bennem hogy az kpop.
2/16 anonim válasza:
Nekem ez a csapat az EXID volt, még 2013-ban, a dal pedig a Whoz That Girl. Durva belegondolni, hogy már ennyi éve követem a műfajt o_o
3/16 anonim válasza:
SHINee - RingDingDong 10-11, de talán 12 éve is van már annak. Mai napig nagy kedvencem, de 2017. december 18. óta gyakran sírok rajta, de egyszerűen megunhatatlan és felülmúlhatatlan. 😊😊
4/16 anonim válasza:
Én 2 éve ismertem meg a BTS-t, szintén ismerőstől. Ha jól emlékszem a Blood sweat and tears és a Fake Love voltak az első számok amiket meghallgattam tőlük
5/16 anonim válasza:
Stray kids-től a TOP és a SPLUMP. A Tower of God anime openingje és endingje, nagyon tetszett, lecsekkoltam az előadót, kiderült hogy egy kpop bg, és azóta egyre több bg-t és gg-t fedezek fel.
6/16 A kérdező kommentje:
Érdekes látni, hogy ki mikor kezdett el kpop-ot hallgatni, és tök jó, h érkeztek újak és veterán fanoktól is válaszok. Én magam is veterán fan vagyok. Az első szám amit láttam youtube-on 2008-ban a Tell Me volt a Wonder Girls-től.
2021. júl. 30. 23:53
7/16 anonim válasza:
Nekem az első úgymond a BTS volt. A DNA-t hallottam először, de Dancsó Peti videójából. Aztán rá kerestem a bandára, és megtetszett. Viszont akkor még nem voltam nagy army. Aztán hallottam a Blackpink DDU-DU DDU-DU számukat, és én azt hallgattam szerintem egy hónapig, imádtam. De nekik is csak ezt az egy számukat. Viszont amelyik banda után már eléggé el kezdtem érdeklődni, az a Wanna One volt. Szinte mindegyik dalukat meghallgattam, néztem róluk fancamokat, videókat. Sajnálom, hogy csak egy projekt banda volt, ha tovább mennek, még sikeresebbek lehettek volna.
9/16 anonim válasza:
#5 vagyok. Ja amúgy, azt elfelejtettem, hogy a kpop létezéséről már tudtam, anno még amikor a Bigbang Fantastic baby-je kijött az volt az első szám amit ismertem, szerettem is pont azt a számot, de különösebben maga a műfaj anno nem fogott meg, max 1-2 szám még. Most a Stray kids-es TOP és SLUMP révén szippantott be a kpop az NCT-vel, ATEEZ-zel, EXO-val, Day6-szel, Gaho-val, Taemin-nel és Shinee-val. És még mindig fedezek fel új group-okat folyamatosan. :)
10/16 anonim válasza:
En 2009 óta hallgatok kpopot és a legelső banda a BigBang volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!