Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a TWICE...

Mi a véleményetek a TWICE comeback-ről?

2021. jún. 9. 11:14
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
Amikor azt írjátok hogy a catchy számokban erősek akkor melyikre gondoltok? A catchy dalok inkább a Blackpinknél vannak. A twice nem igazán catchy koncepcióju szetintem
2021. aug. 17. 19:26
 52/56 anonim ***** válasza:
#51 Ugyanazt a Twice-ot hallgatjuk? Minden számuk annyira fülbemászó, mindegyiknek van egy olyan dallama/sora, amelyik benne marad a fejedben órákon, napokon keresztül már egy hallgatás után is:D Nagyon catchy számaik vannak, nekem pl. a Likey, Yes or Yes, Heart Shaker jutnak egyből eszembe, ha a playlisten ezek jönnek véletlen, akkor utána órákig dúdolgatom őket:D
2021. aug. 17. 19:34
 53/56 anonim ***** válasza:
#52 bocsi, igazad van. Összekevertem ezt a szót egy másikkal😅
2021. aug. 17. 19:36
 54/56 anonim ***** válasza:
34%
#51 a Twice számok igenis catchyk. A DTNA pl sztem a kpop egyik leg catchybb száma. Egyszer meghallgatot és egyész anp azt dúdolod. Nekem pl a Blackpinktől nincs ilyenek. De persze a Blackpink is catchy nem mondom, de a Twice is legalább annyira. TT, Likey, DTNA, Yes or Yes és sorolhatnám. A B-sideokról nem is beszélve. Ha ilyet kijelentesz akkor a Blackpinken kívül sokmindent nem hallhattál.
2021. aug. 19. 16:35
 55/56 anonim ***** válasza:
54, mondom hogy összekevertem valamivel. Azt a catchy az olyan dalokra jellemző mint pl a Pretty Savage. Nem tudom mivel kevertem össze de valamiért ezt hittem és igazatok van. szóval nem kell többször leírni.
2021. aug. 19. 20:38
 56/56 anonim ***** válasza:
Jah akkor okés, nem tudtam h ez volt az amit félreértettél XD Sorry
2021. aug. 19. 20:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!