Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a TWICE...

Mi a véleményetek a TWICE comeback-ről?

2021. jún. 9. 11:14
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
50%

Igazat kell hogy adjak a kilencesnek, de az a baj hogy ezek a lányok olyan vékonykák hogy még mutatni sincs nekik mit annyira.. talán még Jihyo az egyetlen akinek azt mondom van mit kirakni.

No hate de ez a full igazság, és ez egyáltalán nem a twice ellen irányul utálkozásképp. Pl Blackpink egyik nagy kedvencem, tényleg imádom a lányokat de ott is simán elismerhető hogy cseszettül cringe mikor elkezdik rázni magukat közben semmijük nincs, dehát ott ez az elfogadott szóval..

2021. jún. 12. 21:51
 12/56 anonim ***** válasza:
76%
Azért Sana, Momo vagy Nayeon sem panaszkodhat...
2021. jún. 12. 22:53
 13/56 anonim ***** válasza:
61%

11 azért pl momo eléggé telt és nagyobb mellű azaz hozza a jó japános telt formát

és hát rázni kell anélkül nem is lehetnek egyediek zenészek és hát magabiztos felnőtt nők... ;) :P ":DDD

én a bp-ből csak egyedül jisoo-t sajnálom lehet látni instán meg úgy sehol máshol sem teszi ki magát sőt nagyon de nagyon nőiesen és csinosan öltözik tényleg mint valami keleti modern hercegnő... persze színpadon azért 1-2x és valszeg ezért is van annyira háttérben mert kevésbé megy bele abba amibe jennie meg a lisa... és azért jisoo nem is az a fiatal (kis)lány már

ja mondom ezt úgy hogy rühellem a blackpinket és követni sem szokom-szokok-szopok ":D ja hogy az utolsó más? :DD

2021. jún. 12. 22:57
 14/56 anonim ***** válasza:
38%
nekem őszintén nem igazán jön be Momo alakja, már inkább akkor Tzuyu vékony de homokóra teste mellett tenném le a voksom.
2021. jún. 13. 06:32
 15/56 anonim ***** válasza:
100%
és egyébként Sana meg Naeyon is nagyon vékonyak szerintem de Jihyonak is tényleg elég jó teste van!
2021. jún. 13. 06:35
 16/56 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan Jisoo a visual szerepe, és mivel csak neki nincs YouTube csatornája, és soloja okán van háttérben. De hamarosan jön a drámája, ami lehetőleg változtat ezen. (Ubm a lány)
2021. jún. 13. 08:59
 17/56 anonim ***** válasza:
71%

Gyerekek elkanyarodtunk a témától rendesen. De ha már a Blackpinket akarjuk összehasonlítani a Twice-al akkor azt kell h mondjum, h a Blackpink tagok átlagban vékonyabbak a Twice tagoknál. Rosé pl mind közül a legvékonyabb. Tzuyu-nek Sananak, Momonak, és Jihyonak is jó alakja van. De én ezt nem értem amúgy, h milrt ítéli el mindenki a kpop idolok alaját amikor beszarnátok ha az utcán egy ilyen szembejönne. De most komolyan, azért mert tényleg van egy két túlzás a kpopban, azért az átlagnak igenis jó alakja van. Persze nyilván van aki a teltebb nőkre bukik, de könyörgöm Sana pl full tipik homokóra és mindenhol van neki annyi ami kell. Egy gyönyörű arányos nő. Tzuyu is a magassága ellenére teljesen arányos.

Dögivel szaladgálnak az utcán is ilyen vékonyságú lányok, nem tudom miért kell ettől szörnyűlködni. Igen pl Rosé tényleg nagyon vékony. De az arca szép. Viszont Jisoo egyáltalán nem gáz. Egyébként meg 100szor egészségesebb az ahogy ők kinéznek, mint az átlag nálunk. Úgyhogy erről ennyit.

A Twice comebackről meg annyit, hogy többször kell meghallgatni és akkor máris tetszeni fog. Legalábbis én így voltam vele. És a Twice-ot sosem kell a Blackpinkhez hasonlítani mert teljesen más a koncept. Sosem lesz ugyanolyan a zenéjük. Tisztában vagyok vele, h a Twice zenéje kevésbé népszerű nyugaton, viszont Ázsiában nagyon népszerű.

2021. jún. 13. 10:31
 18/56 anonim ***** válasza:
17%

Utolso igazad van csak 30x kell meghallgatni utána alakul még 20x meg mar sláger 😂😂😂😅😅 bocs de ez vicc kategoria ezt hivják bele erőltetésnek… azaz azért lesz “jó” mert azt akarod hogy jó legyen de az adott dolog hatásai előnyei-hátrányai stb az mind nem számit

Amúgy miért nem lehet össze hasonlítani a két csapatot?

Talán csak az egyik zenei csoport?

Talán csak az egyik tancol?

Talán csak az egyik énekel?

Talán csak az egyik kpop?

Talán csak az egyik pop műfajú…?

Talán csak az egyik csapat lány?

🧐🧐🧐

Hallgatlak tényleg kíváncsian…

Egyik sem játszik operát vagy hard core rock-ot sem egyéb magas zenei műfajt…

Kérlek tanítsd ezt az elveszet bárányt mester! 🤪😅

2021. jún. 13. 12:46
 19/56 anonim ***** válasza:
90%

látszik, hogy nem értesz hozzá

Teljesen más a célközönségük, teljesen más a koncepciójuk és a stílusuk. Ezért nem lehet összehasonlítani. De vagy nem ismered egyiket sem , vagy csak kötekedni akarsz.

2021. jún. 13. 14:26
 20/56 anonim ***** válasza:
89%

A hard core rock a magas zenei műfaj szerinted? Ajjaj. Az, hogy te mit szeretesz az messze áll attól a ténytől, hogy magas szintű.

De tök aranyos vagy h egy szintre emeled gyakorlatilag az operát, meg a hard core rockot. Valószínűleg az egyikről hallottál, hogy az milyen durva zenei műfaj, a másikat meg te szereted. Hát nagyon nincs egyszinten a kettő, azért ezt jobb ha tudod. A másik, hogy bizonyos szempontból persze mindent össze lehet hasonlítani, de kérdés h egyáltalán kell-e? Eleve nem szeretem ezeket az összehasonlítgatásokat, mert a zene ízlés kérdése, és a többség nem aszerint hallgatja, hogy mennyire profi, hanem h mennyire tetszik neki. Nem tudom ezt egyeseknek mitől annyira nehéz felfogni.

2021. jún. 13. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!