Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a TWICE...

Mi a véleményetek a TWICE comeback-ről?

2021. jún. 9. 11:14
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
84%
Őszintén, nekem ez most nem tetszik, pedig vártam. A Twice mindig valami catchy dallal jön, de meghallgattam és semmire nem emlékszem belőle, még az MV-ből sem sokra Chaeyoung rózsaszín haján kívül. Adok neki majd még esélyt, nem mondanám azt sem, hogy ez egy rossz szám, de nem ez lesz a nyár száma valószínűleg, számomra legalábbis.
2021. jún. 9. 14:23
 2/56 anonim ***** válasza:
93%
Hát ez a comeback szerintem sem lett annyira erős, én ennél egy kicsit pörgősebb számot vártam
2021. jún. 9. 14:44
 3/56 anonim ***** válasza:
84%

Kell még szerintem egy-két hallgatás, hogy tetszeljen. Első hallgatásra egyáltalán nem jött be, szerintem nincs meg benne az a varázs ami meg első hallgatásra megfog és bemászik a füledbe a dallam, mint a többi TWICE zenénél. Már a Kura Kura óta így érzem, hogy őszinte legyek, ez a sok comeback felhalmozódott, szerintem a comeback-ek között kéne legalább 4-5 hónap köz legyen vagy több, nem csak egy.

Lehet már egy hét esetleg nap múlva más lesz a véleményem és megtetszik a zene, bár nem nagyon látom ezt valószínűleg. Sajnos gyenge lett.

2021. jún. 9. 21:08
 4/56 anonim ***** válasza:
84%

Hát nem jött be:/

Nincs olyan jó dallama

2021. jún. 9. 23:39
 5/56 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nagyszerű. Kíváncsi vagyok a többi dalra is. Nekem ez valahogy most Momo érája.
2021. jún. 10. 11:57
 6/56 anonim ***** válasza:
82%

Őszintén megmondom, hogy a képvilága gyönyörű, a lányok fantasztikusak, mint mindig, de maga a szám elé gyengusz lett. Ezt úgy mondom, hogy a kezdetektől Once vagyok (egyéb fandomok toxik tagjainak üzenem, h lehet példát venni XD)

A Twice erőssége ahogy azt többen is írták, hogy nagyon catchy számokkal jön ki. Ez valóban nem az. Bár az albumot természetesen megrendeltem és kíváncsi vagyok a többi számra. Egyébklént a Twice nyári comeback-jei mindig gyengébbek, mint az ősziek, úgyh no para srácok :)

2021. jún. 10. 21:07
 7/56 anonim ***** válasza:
89%
A klipp nagyon látványos, viszont szerintem nagyon egyhangú a dal. Azért van benne valami "varázs", anyum szereti az ilyen dalokat, szóval szerintem nyáron aztért viszonylag sokat fogjuk hallgatni
2021. jún. 11. 23:01
 8/56 anonim ***** válasza:
10%

Vállalhatatlan, lapos, cringe, az egész nyári vibe-ot tönkretevő agyhúgy, az alap elgondolás pedig egyenesen fogyaték.

"Részeg vagyok pedig semmit nem ittam, ja ez azért van mert olyan szerelmes vagyok beléd, jejeje."

És őrült módon ünnepelve van..

2021. jún. 12. 00:55
 9/56 anonim ***** válasza:
33%

ne aggodjatok mindenki hűtse le magát!!! csak 20x kell meghallgatni utána már alakul és még 10 alkalommal meg már sláger!!! higgyetek nekem tudom mit beszélek! :P

mit vártál kérdező? a twice már 2 kemény éve a pixa mutogatásból él... nyilván egyre értéktelenebb lesz mint zenészek

bele hallgattam és meg kell mondanom az öszintét! a twice mindig ilyen rosszul énekelt? én tényleg másra emlékszem...

az eleje amikor vannak ezek az "ehhhh" meg kiállások olyan hamisak farsak hogy rendesen a fülemet karcolja!

zenei értéke sajnos nincs neki de mit is várhattunk egy ilyen csoporttól aki nem ezzel keresi a kenyeret? bocsi nem utálkozni akarok de ez egyszerűen vicc kategória hogy ilyent ki mertek adni a kezükből miközben nekik is meg van a milliós eladások és konkrétan korea legnéoszerübb lánybandája akik még a bp-ét is megelőzik koreában!!!!!! ez egy nagyon trehány munka mind a tagoktól mind a cégtől!

tényleg csak azt tudják már hogy kint legyen mindenük és vörös lámpás sarki éjszakai pillangók módjára pumpálják a férfiak farkába a vért és a nyomást? :SSS

2021. jún. 12. 01:11
 10/56 anonim ***** válasza:
29%
Egyetértek a 9essel :)
2021. jún. 12. 18:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!