Miért hallgathatja a 19 éves fiam Youtube-on orrba-szájba női K-pop számokat?
Az hogy rendesen le lett írva nagybetűvel a twice, meg úgy en bloc meg lett nevezve a blackpink és a kpop, valamiért azt mondatja velem hogy kamu a kérdés, máskülönben nem állnál ilyen negatívan a dologhoz. Ha nem lenne igazam akkor az én saram.
A kérdésre válaszolva, gondolom azért mert tetszik neki..? Olyan zenét nem szoktunk hallgatni amit nem szeretünk. Miért zavar hogy milyen zenét hallgat és mennyit? Ha csak nem üvölt a zene akkor nem mindegy?
Nem nagyon értem ezt a kérdést.
Hogy érted, hogy miért hallgatja? Talán mert tetszik neki lol vagy nem értem😂😂
De az is lehet, hogy valójában gyűlöli, és mazochista...
Valamelyik a kettő közül
Én is kb annyi lehettem mikor elkezdtem hallgatni. És addig örülj amíg lányokat néz és nem fiúkat xd (ezt nem kizárólag kpopra értettem)
Egyébként meg igen, lehetséges h tetszenek neki a koreai lányok. Én is részben azért kezdtem el hallgatni/nézni.
Sztem sokkal gázabb lenne ha srácokat nézne folyton xd
5-ős na ugye most sem én kezdtem 😅😂
Nem hagyhattam ki mert sok olyan is van és szinte 2014-15-tol a legtöbb női banda mind az lett…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!