Miért hallgathatja a 19 éves fiam Youtube-on orrba-szájba női K-pop számokat?
Na látom, azóta, mióta elmentem, sok dolog történt :D
Úgy tűnik, hogy az úriember ellen hiábavalók az észérvek, ázok semmit sem érnek.
De említetted, hogy csak a végén nevezted őket qurvásnak.
Hát barátom, ez volt az első kommented ide: Azert mert jol kinéző ázsiai fiatal lányok vannak qurvás sokat mutató ruhákban és eléggé erotikus táncot művelnek… ezért nézi!
Na ja, ez történt.
Az, hogy nézeteltérésekkel nem lehet velünk beszélni, az is egy hülyeség.
Nem egy barátom van, aki utálja ezt a műfajt, mégis képes ignorálni, hogy én szeretem, és tudunk rendesen beszélni. Szóval, még ha valamiben nem egyezik a véleményünk, meg tudjuk azt beszélni.
Azt nem nem tudom, hogy milyen konzervatív szemléleted van, hogy neked egy kpop mv kurvás, de inkább nem is akarom tudni. (Ugyemár ha mi libernyákok vagyunk, hiába csak innen ismersz minket, semmi többet nem tudsz rólunk)
Nagyon szívesen küldök magyar lányokról videoklipet, meg instagramot, ha ennyire lusta vagy, hogy a koreain kívül semmit nem csekkoltál.
És hogy ki a véresszájú? Már bocs, de te állsz bele mindenkibe.
Ja meg hogy nekünk kéne ignorálni a kommentedet. Ha te azt hiszed, hogy ez tényleg így van, akkor valamit nagyon rosszul látsz, már neharagudj. Azt hiszed, hogy bárkit szidhatsz következmények nélkül? Hogy senki nem fog elküldeni? Nem így működik a világ. Kritikát lehet mondani, de tanuld meg megkülönböztetni a kritikától. Vagy csak figyelemhiányos vagy?
A kérdés meg nem biztos, hogy kamu, viszont azt szerintem egy kérdésfeltevő sem szereti, ha egy idiótaság miatt mindenki egymásnak ugrik.
És mégvalami. Nem tudom, minek neked a Facebook, de minek az, mikor itt ez a platform. Itt többen látják az üzeneteidet, mint privátban. Az internet népe tud dönteni. Vagy csak nem szégyelled?
És ha azt hiszed, hogy csak a kpopperek nem értenek veled egyet, akkor el vagy tévedve.
A szüleim nem igazán szívlelik a műfajt, de ők is tudják, hogy nyugaton kicsit másabbak a prioritások, valamint ők legalább tudják, hogy hogyan kell kritikát megfogalmazni.
Két pipás,már nagyon sokszor szóltam neked,hogy vigyázz mert stroke-ot fogsz kapni
Ariana Grande kérdéseknél is mindig lököd a szart 😃
Hát nyugodj már meg front van pluszba ez amit csinálsz nehogy itt stroke-ot kapj,nagy veszteség lenne!!
81-es valószínűleg még a középkorban él szegény :((
De lehet, hogyha mindenki apácának öltözne, akkor örülne.
De hát mit tudhatunk mi, mi libernyákok xD
Nem értem mitől meleg vki azért mert tetszik neki a kpop? Szted csak az nem meleg aki metált hallgat vagy mi?
Ott van unokatesóm, aki rendszeresen edz, sportol és mellé edzőzerembe is jár. 190cm magas, és szereti a kpop-ot, de biztos ő is meleg. Kíváncsi vagyok h mit szólna ha lemelegeznéd emiatt. Lehet olyat rádvágna h a fejedet úgy kell majd kihalászni a tüdődből hülyegyerek. Nem a sörhas teszi az alfahímet, ezt jól jegyezd meg.
Először a kérdező kérdésére válaszolok: Azért hallgatja, mert tetszik neki! (Csak zárójelben akarom hozzáfűzni én is hallgatok kpopot, de a családom nem tudja!)
Másodszor: én nem vagyok meleg, de szeretem a kpopot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!