Miért hallgathatja a 19 éves fiam Youtube-on orrba-szájba női K-pop számokat?
Lehet összekeverlek a tegnapival?!
De nem hinném… amúgy mindig ti kezditek ez is ékes példája! 😅😂 ugye tudod hogy ezzel csak én nyerek...?
Mit nyersz?
Egyébként senki nem kezdi, csak nem tudom miért kell állandóan a qurvás megjelenésükkel jönnöd? Nem elég azt mondani, h szexi? Most komolyan.
Egyébként nem tudom milyen tegnapiról beszélsz, de ezt mindenki látja rajtad, h szándékosan szapulod a kpop-ot és, hogy vmiért zavar, hogy a lányok szoknyája rövidebb, mint 10 éve volt. És akkor mi van? Nekem pl bejön. Ha neked nem, akkor ne nézd.
Úgy mégis nálad mi a különbség a qurvás a szexi közt?
Ha egy jó nő minél többet mutat magából az szexi szerintem. Ennek nincsnek szintjei szerintem. Sőt szerintem egy meztelen nő is szexi és nem qurvás, de nem tudom te ezzel hogy vagy. Vagy még nem láttál meztelen nőt? És az fúj, az qurvás? Vagy mi?
A két pipás úriembert most inkább figyelmen kívül hagyom és a kérdésre válaszolok:
Ahogy már említették néhányan előttem, lehet, hogy a csajok tetszenek neki, de az is lehet, hogy szimplán csak a zene. Vagy épp mindkettő. Heteroszexuális lányként én is hallgatok néhány lánybandát, mert tetszik a zenéjük, most is épp a Dreamcatcher megy nálam.
Nem értem azt a hozzászólót, aki azt mondta, hogy addig örülj, míg nem a fiúbandákat hallgatja. Mert most abban mi lenne, úgy őszintén? :D Az öcsém is orrba-szájba nyomatja az EXO-t mégsem meleg vagy ilyesmi, szimplán csak szereti a zenéjüket.
20-as attól mert neked eltorzult ponton nevelkedett szexualis értékrended van attól meg lehet másnak normális aki nem azon elvezkedik ha egy nő meg mutatja mindenét hanem inkabb a viselkedésével a személyével nyűgöz le 😅
18 lehet valamit egyszerre utalni és szeretni is nem? Attól mert a kpop nagyon lecsúszott az egy másik dolog… tudom a ponton nevelkedett elkorcsosult társadalomnak pont jó de aki normális közegből jött annak nem az a zene ha egyre többet mutatnak magukból és egyre erotikusabb táncot csinálnak még olyan koncepciók során is amikbe egyáltalán nem illik bele és konkrét sztriptíz bárokban látható mozdulatok vannak…
Bocs hogy nem abból áll az értékrendem hogy egy nô akkor jó ha végig simogatja magát egy tangaban meg melltartoban (vagy mondjunk azt hogy egy minimálisan takaró pszicho-perverz öltözékben) miközben sztriptíz mozdulatok csinál… az hogy a te korcs fantáziádban mi a jó az a te véleményed az hogy az enyémben mi van azaz én véleményem…!
Meg hóba bújak el? 😂😅🧐 a kulturális megnyilvánulásodba? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!