Miért hallgathatja a 19 éves fiam Youtube-on orrba-szájba női K-pop számokat?
utólag ti meg bizonyítottátok hogy veletek nem lehet kulturáltan beszélni sem vitatkozni mert így is úgy is semmibe veszitek a tőletek eltérő dolgokat és csak azon vagytok hogy megsemmisítsétek
igazi libernyákok vagytok... ":D miközben a szabad szószolást hirdetitek...
Te olvasd vissza, mert csak annyit írtam, hogy akár ezt a "qurvás" szót el is hagyhattad volna, de neked mindig muszáj az emberek szájába rágni, hogy mennyire gyűlölöd a bikinis csajokat!!!!!!!!!!!
Ezt nehéz megállni már bocsesz. Amikor a 20-adik kpop-os kérdésnél ugyanazt tolod. Rohadtul unalmas már. És nem igaz, hogy nem veszed észre, hogy nem csak számomra unalmas.
Na én úgy látom, hogy ennek sok értelme nincs. Én most kiszállok. Veled vitatkozni nemcsak, hogy felesleges, de nem is lehet. Vitázni csak azzal lehet, aki egyáltalán tudja, hogy miről beszél. De azért már odáig sikerült eljutnunk, hogy beismerted, hogy egy senki vagy. Ez már egy jó lépés. A buták ismerik el a legkevésbé, hogy buták, mert már ahhoz is kell vmennyi ész. Úgyh ez már egy fejlődés. Már csak oda kell eljutni, hogy észrevedd, hogy mit csinálsz. Szapulsz másokat, nem csak a kommentelőket, hanem mindenkit. Agresszív vagy, emellett egy alföldi paraszt is, aki nemhogy fogalmazni nem tud, de szöveget értelmezni sem. Lehet, hogy csak trollkodásból csinálod, nem tudom, bár ez már túlmegy a trollkodás fogalmán. A trollkodás vicces, ez viszont annál kevésbé.
A magaslabda pedig nem azt jelenti, hogy kiforgatod mások szavait.
Én már csak egyet nem értek, hogy a 2 pipát egyáltalán hogy sikerült elérned. Ez egy örök rejtély marad a számomra.
De nem kell válaszolnod, illetve mindegy mit válaszolsz, mert én ezt most elengedtem.
Mielőtt messzemenő következtetést vonsz le, csak ennél a kérdésnél. Ha másik kérdésnél is vmi baromságot hordasz össze, ugyanúgy szóvá fogom tenni valószínűleg. Mert az emberi hülyeséget egyre nehezebben viselem sajnos. Lehet, hogy korral jár, nem tudom.
89 sajna nagyon nagy vicc vagy! vedd észre magadat
vitatkozni velem lehet normálisan is csak ahhoz fel kell nőnöd szellemileg... az hogy te le melegezel meg egyből el lehetetleníted a vitát mert nem egyezik a véleményünk! egy undorítószarzsák hitvány alak vagy! csókolj kezet a kis puszi pajtársaiddal azzal a 3 személlyel
eleinte amúhy qurva normálisan írtam erre a topikra de a magad fajták konkértan már akkor is "vagy csak jót vagy nem kell írni" miközben az a hatalmas képmutatás áradt belőletek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!