Miért hallgathatja a 19 éves fiam Youtube-on orrba-szájba női K-pop számokat?
Rendben, bocsánat, nem a nemzetet nevezted annak, ebben valóban tévedtem.
De hidd el nekem, én az alapján, amit látok koreai meg más videoklipekben, egyáltalán nem a koreai lányok az alulöltözöttek. Láttad már az Anaconda című számot? Vagy mint mondtam, azért a magyar klipekben is van bőven meztelenség. (Missh x Burai Budapest, asszem ez lesz az)
Csak hogy párat említsek, de nézd meg a magyar pop számok legtöbbjét. Bár nem a lányok énekelnek, de ettől függetlenül az előbb említett számban van egy fehérneműben lévő lány. (Ja meg akkor ne említsük Opitz Barbit, aki szerintem tehetséges, de hát látjuk hogy öltözödik. Vagy Tolvaj Renit...)
Na ott kezdődik az, hogy egy szajha és ki nem. És hogy a közéleti koreaiaknak miköze ehhez?
Sokan kedvenceikre akarnak hasonlítani, és ez itthon is meglátszik. Mivel látom a körülöttem lévő lányokat, akik az előbb felsorolt zenéket hallgatják (ahol sokkalta nagyobb a meztelenség, mint a kpop klipekben) úgy öltözködnek, mint akik mindjárt mennek a sarokra.
Hidd el nekem, az én korosztályomban van összefüggés a zenei ízlés és az öltözködés között. Veheted ezt hülyeségnek, de az már nem az én dolgom.
Persze ne zenei ízlés alapján ítéljünk meg valakit, az öltözködését pláne nem, de ezt hívjuk általánosításnak.
Ja, az instagrammon ne csodálkozz, hogy tényleg olyan lányok vannak, akik kiteszik magukat, nemzetiségtől függetlenül. Ilyen mindenhol lesz.
És mégvalami. Ha a qurvás helyett alulöltözöttet írtál volna, a felháborodás kisebb lenne. Vagy nem is lenne.
Szóval én is azt ajánlanám, hogy gondold meg, hogy mit és hogyan mondasz, mert úgy is lehet kritikát mondani, hogy nem nyílik ki a bicska az ember zsebében.
És ha te nem kedveled a kpopot, az ottani öltözködési szokásokat, akkor nem hiszem, hogy egy kpopos kérdésre kell válaszolnod, elég azt ignorálni. Én sem megyek Missht fújolni, meg mondani, hogy b*zisan néz ki, mert ha nem szeretek valamit, akkor szimplán továbbmegyek. Ha nem állsz bele ilyen dolgokba, valószínűleg nem generálódik feszültség. De ha mindenképp szeretnél válaszolni, akkor meg lehet ízlésesen is válaszolni valamit.
Egyébként azzal egyetértek, hogy a látvány tetszhet neki. De ez nem határozza meg azt, hogy valaki egy qurva-e, vagy sem.
Remélem ez segít, és sikerül értelmes ember módjára lezárni ezt a kis vitát.
ezenkívül még megszámlálhatatlanul sok van az ilyen nőkből... szóval de elég nagy kamu és tévhit hogy nem mutatnak cicit
a nagyobb fele nem de egy kisebb része durvább mint a magyar lányok szemérmetlensége...
Istenem neked tényleg ennyi eszed van? Tudod mit jelent az h fotózás?
Igen van, hogy bikiben fotózkodnak. Strandon nem látsz bikinit te nyomornc?
De az is fúj igaz? Sztem költözz az Antarktiszra, garantálom, hogy senki nem lesz bikiben. És hagyd már ezt a "qurvás" szót, használd helyette a szexit. Sokkal értelmesebb. Egyébként egy megjelenés nem lehet qurvás, mert az megegyezik a szexivel, legalábbis férfi szemszögből. A viselkedése lehet valakinek qurvás, de a kinézete nem, már ne is haragudj.
45 megszólalt a kultúra nem? ":D megint ki szolt hozzád? csak te kezded el!
meg mi az hogy nincs qurvás csak szexis? nem mindenki olyan igénytelen és eltorzult szexualitású hogy csak arra gerjed ha egy nőnek 99%-ban kint van mindene (most térjünk el hogy mennyi van konkrétan megmutatva)
a szexi az egy pozitív szó a qurvás meg negatív jó lenne elkülöníteni a kettőt mert ha egy nő úgy mutogatja magát non-stop az qurvás...
egyébként a viselkedés lehet szexis nem pedig az hogy mindene kint van mert az a qurvás... és a legtöbbje nem strandon van de észkombájn hanem ezek insta-lotyok azaz like-okért csinálják -_-"
mutasd meg mennyi kultúra van benned a viselkedéseddel ":D
"ha egy nő úgy mutogatja magát non-stop az qurvás"
Mutass egy koncertet, ahol bikiben vannak. Kíváncsi vagyok rá, h mennyit sikerül összehalásszál te agyhalott. Mert szerinted nonstop mindenüket mutatják. El tudlak képzelni a strandon XD Ahogy takarod a szemed a bikinis csajokat látva, mint Mr Bean, de komolyan xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!