Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a TWICE...

Mi a véleményetek a TWICE comeback-ről?

2021. jún. 9. 11:14
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%

30 as vagyok.

Szóval ne úgy képzeljétek el hogy rajongó vagyok és bármi tetszik. Én tényleg így gondolom és ez a véleményem!

Persze megértem ha valakinek nem tetszik, de azért ne írjátok ilyen durván hogy hülyeség amiről szól.:/

2021. jún. 21. 21:35
 32/56 anonim ***** válasza:
1%
Nagyobb zenész vagyok mint te valaha is lehetsz az álmomban… 😂😅🤮🤮🤮
2021. jún. 21. 23:02
 33/56 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a Scandal a kedvenc B-Sideom.
2021. jún. 21. 23:12
 34/56 anonim ***** válasza:
87%
#32 Akkor álmodj tovább, de a gyakori kérdéseket kerüldd el messziről ha lehetésges. Mindenki jobban járna vele.
2021. jún. 22. 07:49
 35/56 anonim ***** válasza:
2%

34 egy kis mitugrasz ne mondja meg már főleg online nem… álmodni meg nem álmodok… 10+ éve zenét tanulok nem is olyant amit mindenki meg tud tanulni… nem az ABC meg “Móricka” dalokkal kezdtem a tanulást hanem egybol az egyik legnehezebb műfajjal 😅

Az hogy egy csicska Huszár mondja meg hogy mitől zene a zene az nevetséges valószínűleg még csak az akkordokat sem tudod de még a legalapvetőbb dolgokat sem! Az előadó nem ad at semmilyen érzést hanem masokbol vált ki érzéseket! Alapból egy külföldi számból mi a fasztertesz te???! Semmit sem ergo nem ad át semmit sem! Hanem kivált belőled valamit! De ennél fontosabb hogy milyen hangok következnek utána mert az nem zene ahol hamis hangok következnek hanem azt hivják bohócnak! A művészet de főleg a zene sosem lesz szibjektiv sosem volt az! Mindig objektív marad mert le van fektetve a törvényei!!! Az hogy ezt te egy internet szabadság harcos nem tudja felfogni mert nem rendelkezik azokkal a kézségekkel ismeretekkel és tudással arról nem en tehetek…! Meg lehet kérdezni zene tanárt de várj nincs a sulikban zene tanár ugye? Akkor mit okoskodsz a hangokról meg a zenéről…! Az hogy megnéztek pár hitvány kpop számot amik félig hamisak és farsak akkor már egybol szakértő guru lettél!!!

És olyan nincs hogy nem passzolnak egymásra a hangok! Az cska akkor van ha hamisak de amíg jó hangot ad ki és nem hamisat addig mindegy mit párositunk mivel! Mert bizony vannak olyan kombinációk amiktol az adott kombinált hang hamis lesz! Csak ezt sem tudtunk mert nincs zene tanár a suli van te nyomorék

2021. jún. 22. 15:46
 36/56 anonim ***** válasza:
100%

"Alapból egy külföldi számból mi a fasztertesz te???!"

Elképzelhető, h valaki beszél idegen nyelveket. Lehet, hogy neked furcsa, de létezik ám ilyesmi is XD

Egyébként szerinted a zene kizárólag érzéseket vált ki? És nem közvetít? Nem akar a zenész érzéseket átadni? Nem tudom milyen zenész lehetsz, de sztem csapnivaló. Mert nem csak akkordokból és hangokból áll a zene. Azt bárki megtudja tanulni. (ezt nagyon egyszerű bebizonyítani, ha neked lenne igazad, akkor mindenkinek a jazz meg a klasszikus zene tetszene, mert az a legprofibb) Az hogy azt milyen érzelmekkel töltöd meg az a nem mindegy. De egy profi zenésznek ezt hiába magyarázom, mert te úgyis jobban tudod. Na te kis nagyszájú netbetyár, ásd el magad, mert látszik, hogy semmihez nem értesz, csak szeretnél. És mindezt minősíthetetlen stílusban is adod elő. Lenézve és sértegetve másokat. A valódi életben meg egy kis mitugrász vagy, aki itt éli ki magát.

Jó nagy zenész lehetsz ha nem érted a disszonancia fogalmát. Egyébként nézz utána nagyon szépen leírják. Te gyökér a zenét nem te találtad ki, hanem vannak ám olyan fogalmak, amiket ha nem ismersz ott van ám a google, nyugodtan rá léehet keresni. Még, hogy nincs olyan, hogy ahangok nem illnek egymáshoz. Lol Akk szted minek találták ki a skálákat? Édes jó istenem. És te vagy a zenész. Tudod mi vagy te? Egy hazudozó semmi több. A hamis amikor egy hang nem tiszte, a diszonáns meg mikor tiszta hangok nem illenek egymáshoz. Ne kelem higyjél, hanem az olyan komoly zenészeknek akik ezeket a fogalmakat kitalálták. Jah de lehet h te náluk is nagyobb vagy. Én kérek elnézést, bocsánat. Azért mert te még nem hallottál ilyenről attól még létezik. De nagy zenész lehet az aki a disszonanciát nem ismeri.

Hallod bújj már el de komolyan, de úgy h senki ne találjon meg!!!

2021. jún. 22. 16:52
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
Én már csak idejárok lepontozni ezt a hárompipás kpopszakértő, mindentistudó zenészgéniusz gyökeret:)))
2021. jún. 22. 17:15
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Haha jól teszed :) Már engem sem tud annyira felhúzni mint eleinte. De azért néha idegesítő mekkora baromságokat tud összehordani XD
2021. jún. 22. 17:34
 39/56 anonim válasza:
100%

"A valódi életben meg egy kis mitugrász vagy, aki itt éli ki magát."

A valóságban egy reneszánsz ember önérzetét sértetted meg. Pedig nagyon ritka jelenség ez manapság, akinek ilyen széles érdeklődési köre van, mint pl.

- a nyelvészet,

- a közgazdaságtan,

- a kulturális antropológia,

- a művészetek

- a filozófia,

- a teológia,

- a politika, politológia,

- az ezotéria,

- a történelemtudomány,

- a pszichológia,

- a K-pop.

A helyében ilyen érdeklődési körrel nem is tudnám, hogy a bőség zavarában melyik doktori iskolába iratkozzam.

2021. jún. 22. 17:35
 40/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semelyikbe, mert mindenhol kiröhögnének ezzel a tudással XD

Közgazdaságtanhoz egyáltalán nem értesz erről már rég megbizonyosodtam. Lehet, hogy érdekel, de ettől még nagyon szegényes a tudásod. :)

De amihez talán még kevésbé értesz az a Kpop. Talán ez ezotériát el tudom hinni, a többit nem :)

2021. jún. 22. 17:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!