Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez még előrendelésnek számít?

Ez még előrendelésnek számít?

Figyelt kérdés
Megrendeltem a Twice legújabb albumát a Taste of Love-ot múlt hétvégén (május 29.-én). Az album hivatalosan június 11-én jelenik meg. Az a kérdésem, hogy ez még mindig előrendelésnek számít-e, egészen az album megjelenéséig? Elsősorban a pre-orderes cuccok miatt érdekel (poszter, photocard set). Ajándékba lesz az album és nem szeretnék az illetőnek csalódást okozni. Csak azért kérdezem, mert a Twice Official Store-ból rendeltem és nem írta, hogy benne lenne a poszter, de a photocardok igen. Nyugtassatok meg pls, hogy minden pre-orderes dolog benne lesz. Köszi a válaszokat előre is.

2021. jún. 1. 23:59
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a megjelenés napjáig minden megrendelés elővételnek számít. Előfordulhat, hogy van egy tól-ig időtartama. De azt külön jelezni szokták.
2021. jún. 2. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!