Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » BTS_ARMY!!Ti mit gondoltok...

BTS_ARMY!!Ti mit gondoltok erről és erről a cikkről???

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Gondolom ti is hallottatok róla!

Én nagyon felháborodtam amikor elolvastam az első cikket. Ti mit gondoltok?? Milyen a BTS új száma, a Dynamite???

2020. szept. 25. 16:04
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
77%
A Dynamite alapbol egy olyan szamnak keszult, ami konnyu, vidam, porgos, hogy felviditsa az embereket. Nekem tetszik, mert el is eri vele a celjat, nekem jobb kedvem lesz ha meghallgatom. De szornyu, ami a cikkben es a kommentszekcioban, valamint itt gyakorin is folyik. Semmi tisztelet sincs az emberekben egymas fele...
2020. szept. 27. 10:07
 42/50 anonim ***** válasza:
37%

41 teljes mertekben egyet ertek veled!

40 voltam

2020. szept. 27. 11:16
 43/50 anonim ***** válasza:
74%
A számot nem nevezném irtózatosnak, egyszerűen csak unalmas. A cikkek pedig viccesek. Nyilván azért írta meg az elsőt, hogy utána megírhassa a másodikat, amiben kifigurázza azt a jelenséget, hogy 13 éves kislányok elbőgik magukat, ha valaki rosszat mer mondani a kedvenc fiúcsapatukra. K-pop rajongóként mondom, hogy totálisan röhejes, hogy egyes k-pop rajongók viselkednek, és nem bírják elviselni a tudatot, hogy a világ legnagyobb részének nem jön be ez a fajta zene.
2020. szept. 27. 11:40
 44/50 A kérdező kommentje:

Hát.. Az én véleményem, hogy nem most fog kiderülni, hogy a Dynemite legenda-e... Persze szerintem sem az, de kitudja??

A jövőbe fog kiderülni.

És a rajongóknak legenda lesz, hogy eljutottak oda ahova a Beatles, persze közel sem annyi rajongóval.

2020. szept. 27. 17:00
 45/50 A kérdező kommentje:
Aham... bocs Dynamite.. a-val.😅
2020. szept. 27. 17:02
 46/50 anonim ***** válasza:
55%

Hát azert közel sem jutottak el oda ahova ők... előadásban a közelében sincsenek...

Kevés intelligencia persze lehet következtetni de lehet vissza olvasni is... ajánlom mindenkinek habár már ezzel a pont rendszerrel még kuszább lett a dolog jobb a százalékos rendszer...

Kérdező idővel sem lesz legenda a szám mert a 10-11. A bts nézettséget közül... ennek többet nem fogjak nézni lehet látni már napok óta megállt a számláló! De minden kpop szammal így van ez...

2020. szept. 28. 12:40
 47/50 anonim ***** válasza:
68%

Én azért nem hasonlítanám a Beatles meg a BTS-t mert nem ugyanaz a stílus és nagyon nem ugyanaz a helyzet

Az tény h a BTS mögött kevesebb a szakmai tudás mert nem maguk írnak daluk és az image-ük is egy nagyon jól összerakott marketing ahogy a brandjük is de teljesen Már a környezet koreában ez elég népszerű dolog h össze rakunk jól kinézi embereket viszonylag jó hanggal és brandet csinálunk belőle több ilyen is volt nem mind rossz lehet nem annyira hiteles szakmailag de attól még vannak jó számaik am sztem pont a dynamite nem olyan jó legalább is nekem pár másik számuk jobban tetszett ez pont nem de sztem ez már ízlés dolga :)

Az tény h nagyon sok díjátadó esetében amerikaban abban h jelöltek őket valszeg a népszerűségük sokban bele játszott de ez nem az ő hibájuk inkább az amerikai zeneiparé

De lehet én értek vmi félre :)

Amúgy nem bántásból írtam

Peace

2021. jan. 11. 14:23
 48/50 anonim ***** válasza:
78%

"Én azért nem hasonlítanám a Beatles meg a BTS-t mert nem ugyanaz a stílus és nagyon nem ugyanaz a helyzet"

Maga Paul McCartney hasonlította magukhoz a BTS-t, hogy ugynazon mennek át, mint ők anno:

[link]

2021. jan. 11. 14:54
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
ha negatív vélemény lenne, akkor oké, hisz ízlések és pofonok. De ez csak annyi hogy "ez a klip szar". Semmi kifejtés, ez nem vélemény. Ami még rosszabb, hogy cikk lett belőle. Ha nem lennék ARMY, akkor is ezt gondolnám.
2021. júl. 2. 23:17
 50/50 anonim ***** válasza:
100%

Hm... Szóval elég sok eltérő vélemény született.

Már nem is tudom, hogy ki is írta azt, hogy Suga énekes. Ami fura lenne(persze nem azt mondom, hogy Sugának rossz a hangja), mert Rapper, nem mellesleg az a személy ócsárolta a banda rap tudását, közben meg azt sem tudja melyik milyen pozícióban van...biztos nagyon sokat tud róluk, és nagyon sok zenét hallhatott már a Dynamite-on kívül.:)

Egyébként még 2020 októberében volt egy online koncertekjük, amin ott volt azt hiszem olyan 136 millió fan, meg persze még ott vannak azok is, akik nem tudtak jegyet venni rá(mint például én ㅠㅠ). Úgyhogy egyáltalán nem 20-30 millió rajongójuk van...annák sokkal több.

A másik meg az, hogy(előre leszögezem, hogy én is rajongó vagyok) szerintem is inkább azért csinálják ezt az egészet, hogy gazdagok és sikeresek legyenek, ami valljuk be azért sikerült is nekik.

Talán egy kicsit azért, hogy mi boldogok legyünk miattuk(mert mondjuk azért, ha mi nem lennénk sehol sem lennének), mert azért erős jelentéseik vannak a számaiknak.. Különösebben a Love Yourself albumon lévőknek.

De azért ne legyünk mi rajongók sem ennyire bolondok, és nézzük azt az oldalát is a dolognak, hogy egy csomószor azt mondják amit mi hallani akarunk.

Most nem tudom, hogy ez mennyire ide tartozik, de a 2021-es festás videón, aminek az elején mind a 7 tagnak meg kellett mondani, egy-egy szó jelentését, vagyis inkább, hogy számukra mit jelent az a szó. Szóval

Jungkooknál tartunk és az a szó, hogy 'őszinteség' JK azt gondolja az őszinteségről, hogy az a kimondatlan igazság. Ami mondjuk, mivel van olyan zenéjük aminek az a címe: The Thurt Untold ami lehet, hogy rosszul fordítottam, de az a kimondatlan igazságot jelenti(aminek a szöveg jelentése teljesen más), szóval ezt nem tudta mire véljem, és (legalább is én) ezt az egészet úgy fogtam fel, és úgy jött le nekem, hogy inkább nem mondják ki amiket gondolnak. Mert mikor még 2019-ben a 2 hónapos szünetükön(ami amúgy arra volt, hogy pihenjenek, és azt csináljanak amit akarnak) Jungkookot "rajta kapták", hogy egy Supermarketben egy nőt átkarol és úgy mennek együtt, meg együtt eszik vele, és a nőre annyira rászálltak a rajongók, hogy addig hívogatták a munka helyét, hogy ki is rúgták szegény lányt,ami szerintem nem kicsit túlzás a rajongók részéről. Na de mindegy egy picit elkanyarodtam a témától.

Szóval csak annyi, hogy lehet, hogy szeretnek minket rajongókat, mert nélkülünk tényleg nem tartanának ott ahol, de szerintem(saját vélemény)nem annyira szeretnek minket mint ahogyan beállítják azt(vagy ki tudja, nem látok annyira mélyen beléjükㅇㅅㅇ💜), és hiába imádják őket a fanok(köztük én is🥰) de ez az imádat néhány embernél, már átmegy beteges féltékenykedésbe, pl. Ha Jiminnek lenne egy barátnője(ami nagy valószínűséggel van), a rajongók szétszednék, kinyírnák a kapcsolatukat, meg elhordanák mindennek a lányt. Persze mint mindenben és mindenhol, itt is lennének kivételek, akik támogatnák őket.

Egy picit hosszú lett, de legalább kifejtettem a gondolataimat. És gondolom, most ezért kapok hideget, meleget. ㅡㅅㅡ

2021. júl. 25. 22:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!