Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » BTS_ARMY!!Ti mit gondoltok...

BTS_ARMY!!Ti mit gondoltok erről és erről a cikkről???

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Gondolom ti is hallottatok róla!

Én nagyon felháborodtam amikor elolvastam az első cikket. Ti mit gondoltok?? Milyen a BTS új száma, a Dynamite???

2020. szept. 25. 16:04
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
63%

20-as a bts qurvára nem azert dolgozott hogy te meg a többi fan boldog legyen ők azert dolgoztak hogy sikeresek legyenek! Azert ne keverjunk már ossze az alom világot a valósággal!

Es minden elvetemült fannak... Milyen lehúzás? Objektívan kell nézni a dolgokat! Meg milyen legenda... múló szeszélyes a dynamite amivel minden army egyet tud érteni aki nem egy F-anarchikus

Két típus van a hard és a soft csapat pl blackpink mamamoo hard

gfriend apink lovelyz soft

Seventeen txt bts soft

Exo got7 stb hard

De a szerepek karakterek ugyan azok!

A stilus (öltözködés) ugyan azok

2020. szept. 26. 14:47
 22/50 anonim ***** válasza:
30%
Meg a bigbang már 35+ os csapat... meg lehet nézni mikor fiatalok voltak
2020. szept. 26. 14:47
 23/50 anonim ***** válasza:
16%
17 te jobban oszthatod az észt!? Ha nem tetszik nem kell el olvasni fogadd meg a saját qurva tanácsodat 🧐 nem kell képmutató álszent hülyének lenni 😅😂
2020. szept. 26. 14:48
 24/50 anonim ***** válasza:
85%
#21. Ne legyél már idióta gyökér könyörgök. MÁR ÉN IS belezöldülök szinte abba, hogy hányszor láttam a BTS-től azt a mondást, hogy a Dynamite-ot a nehéz idők miatt hozták létre, hogy felvidítsanak kicsit az elvesztett tavaszunk-nyarunk miatt.
2020. szept. 26. 15:48
 25/50 anonim ***** válasza:
25%
Itt nem arról van szó hogy ők mit mondanak hanem hogy a gyökér fanok itt legendaról beszélnek!
2020. szept. 26. 18:18
 26/50 anonim ***** válasza:
15%

Idiota gyökér itt csak te vagy aki azt hiszi hogy a bts azert dolgozik hogy te jol érezd magad az alom vilagodban... azert dolgoznak mert pénzt akarnak keresni híresek akarnak lenni sztárok nem pedig hogy te jol érezd magad...

az csak egy mellek termek hogy te ettől boldog leszek de ne hidd azt hogy azért teszik bele azt a több millió órát

2020. szept. 26. 18:20
 27/50 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy tényleg fogadd meg a tanácsodat ha nem akarod látni ezeket az írásokat akkor nem kell nézni! A szólás szabadságot meg jo hogy nem egy netes nyomorék csicska fogja be szabályozni... 😂😅
2020. szept. 26. 18:21
 28/50 anonim ***** válasza:
86%

omg az előbb még csak 16 válasz volt itt

pop-cornt evő michael jackson.gif :D

2020. szept. 26. 18:32
 29/50 anonim ***** válasza:
81%
Idk hogy most megint ki a nyomorék csicska, én biztos nem mondtam senkinek hogy fogja be a száját. Aki itt akar picsogni, az úgy is itt fog picsogni. A nyomorékozással meg nem tudok mit csinálni, egy bizonyos szóhasználat inkább írja le a használóját mint mást, de javítsatok ki ha nem.
2020. szept. 26. 18:43
 30/50 anonim ***** válasza:
85%
Meg ha borzalmasnak szabad gondolni valamit, akkor miért is nem szabad a másiknak ugyanarról azt gondolnia, hogy az egy leganda?O_o Valami equalitás nem hiányzik, nem?
2020. szept. 26. 18:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!