BTS_ARMY!!Ti mit gondoltok erről és erről a cikkről???
Gondolom ti is hallottatok róla!
Én nagyon felháborodtam amikor elolvastam az első cikket. Ti mit gondoltok?? Milyen a BTS új száma, a Dynamite???

bts színvonalában legenda a szám? :"D
világ színvonalában legenda a szám?
ők azért dolgoznak hogy a fanok boldogok legyenek? :"D
vedd már észre magadat... a szó használat teljesen korrekt volt ha te itt gyökerezel akkor más miért ne...? az equality csak a fizikában meg matekban létezik... itt már csak equity van :S

uramisten mi folyik itt?? A kerdezo az armykat kerdezte, hogy mit gondolnak a cikkrol, erre megjelennek az armyk ellentetei akik meg csak nem is a cikkrol valaszolnak, es csak veszekednek, es a BTSt szidjak..
ui: angol billentyuzet = 0 ekezet. Szoval bocsi, ha nehez elolvasni^^

páran összekaptak azon, hogy a BTS-t ezért-azért szeretik és ezért-azért lett híres, hogy a Dynamite egyesek szerint legendás, mások szerint viszont nem. a sértegetést én sem értem (szerintem nem lesznek valaki érvei nyomósabbak attól, ha káromkodik), és abba sincs kedvem belemenni, hogy kinek van igaza, mert az, hogy a BTS "jó" vagy "rossz", az szubjektív. ki mit lát bele, van aki csak az énekhangot és a táncot, a különlegességét nézi a műfajnak, másoknak pedig az (is) számít, hogy mekkora körülötte a felhajtás, mennyire hype-olják túl őket és hogy a fandom már rég nem a régi.
(10-es voltam, asszem)
🧡🧡🧡🧡🧡🧡 Röhej! Jól szórakoztam! Bár elfáradt a szemem az olvasástól!
És igen, tényleg nem kaptam valami értelmes szöveget a cikkről.

32 és 33-as én normálisan le írtam először a mondanivalómat erre jöttek a kötözködések hogy ha nem tetszik akkor nem kell nézni meg hogy hülye vagyok... vissza lehet nézni qurvára! ráadásul olyan marhaságokat akarnak bemagyarázni amik álom világban esetleg léteznek! és akkor még más a hülye?
a hype nem tartozik a zenei tehetségbe és műveltségbe de nem ez a lényeg...
a fandom sosem volt normális egy kpop csoportnál sem nekik az érvek és objektívitás az rágalom meg gyűlölet keltés...
amúgy kérdező kaptál rá választ te is! konkrétan bárkit lehet szidni csak a kpop idolokat nem különben napokig zaklatást kapsz...

37 erről beszélek “ oket egyaltalan miert kene szidni?“ nem arról van szó hogy miért kellene hanem nem lehet! Lehet Putyint lehet Orbántól lehet a pápát meg lehet Jézust is sőt még a cigányokat is nem lesz semmi baj semmi következmény... de kpop idolokat? Felrobban az internet jobb esetben...!
Ja szoval ha máshogy is gondolom mint te akkor inkább fogjam be a pofámat mert máshogy gondolom mert ha nem lehet szakmai véleményt formálni amiben benne van a kritika rész is azaz vagy csak magasztalást vagy semmit akkor pofa be...!?
Hát nyilván okosabb vagyok nálad aki szerint a dynamite az legenda...!
Ha csak nem asztali billentyűzet akkor szólok belehet állítani a telon magyart is... de még arabot is...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!