BTS_ARMY!!Ti mit gondoltok erről és erről a cikkről???
Gondolom ti is hallottatok róla!
Én nagyon felháborodtam amikor elolvastam az első cikket. Ti mit gondoltok?? Milyen a BTS új száma, a Dynamite???

10-es erről beszélek ezzel van bajom hogy a mesterséges gyémántot igazi gyémánthoz akarják tenni... közel sem egy kategória...
meg pl amikor ezekben a szépség versenyekben is dicaprio volt a százból az első 20-tól lefele meg csak kpop idol... ":D sőt dobogósok is szinte csak azok voltak... oké más szépség ideál de pl koreában is csak átlagos a külsejük van náluk 100 jobb képűbb koreai srác pl a walking deadből Steven Yeun/gleen...

na most abból a 30 milliós insta kővetőből kb 1 millió az egy másodlagos insta kővető de oké mondjunk van 30 millió fanjuk ebből 4-5 millió akik folyamatosan veszik az albumokat... a többiek miért nem vesznek lemezeket? kb a koncert meg ennek a fele szokott lenni! a legutóbbi turné ami 42 fellépést tartalmazott na azon csak 2 millióan voltak...
nagyon érződik hogy most akkor itt tényleges legendáról van szó vagy csak agyon hype-olásról!

jaj nem, bocsánat!!
nem láttam, hogy előttem volt már egy válaszoló ://
(10-es voltam)

11-es,
igen, igazad van. mostanában borzasztóan felfutott a kpop (főleg az utóbbi kb. két évben), és emiatt jön be ez a rengeteg rajongó (ami egyáltalán nem baj, ez manapság a menő, pusztán azért emeltem ki, mert szerepe van a mondandómban). arról nem is beszélve, hogyha ezt szavazatok, valós számok alapján rangsorolják, akkor pl. ezeket a szavazásokat rengeteg kpop-csoportban megosztják, míg dicaprio-nak nincs akkora rajongótábora... vagy nem is, van neki, csak azok, akik érte rajonganak, a felnőtt, érett nők már nem szavazgatnak ilyen dolgokra feltétlenül (és itt most nincs gondom egyik tábor életkorával sem).
persze a szépség az egy elég (sőt, nagyon) szubjektív dolog, nekem is vannak ázsiai srácok akik bejönnek, meg a szépségideálom david bowie, ami sokat elárul :D de nehogy már a dobogós helyeken csak ők álljanak... na nem, mintha állandóan ezt figyelgetném, csak bele-belenézek, és már tudom, hogy a top 10-ből 7 kpop idol lesz.
(egyébként steven yeun-t nagyon kedvelem, jó színész és szerintem is helyes :))

annyi hogy én pl srác vagyok csak kiemeltem hogy még férfi szemmel is steven yeunn jobban néz ki mint a legtöbb kpop idol mert hát... nem erőlködik meg nem aggatják rá azokat a dolgokat... és igen a szépség relatív más szóval de ettől függetlenül objektív szemmel nézve itt nem tényleges tehetségről vagy szépségről van szó hanem csak hype-ról ami azért rossz mert ezzel utat adnak a rosszaknak és kevésbé tehetségeseknek valamint után gyártják és már a sokadik lehúzott bőr lesz...
most pl itt van a bts de ott van még a seventeen exo astro wanna one stray kids előtte meg super juniors meg bigbang meg a többi és mit veszünk észre? ugyan az a koncepció ugyan az a stílus szerepek zenei tehetség a női bandák is ugyan ezek...
lovelyz gfrind apink girls generation red velvet black pink
csak itt megy a szexuális visszaélés is
bocs egy ponton mindegyik jó de egyik sem tud többet a másiknál ugyan akkora tehetség szorgalom hozzáértés és már eljutottunk oda hogy mindegyik a hyperól és fanservice-ről szól (talán a legrosszabb a gfriend mivel náluk ki volt jelentve hivatalosan anno hogy bizony sosem fognak arra az útra térni...)
és komolyan a rajongok meg ugy csinálnak mintha királyok és császárnők lennének miközben mindegyik mára már közönséges nincs kiemelkedő tehetség ugyan azokat a szerepeket töltik be a banda tagok és minden 5. évben ki adják a következő generációt ugyan azokkal a dolgokkal...!
lányoknál van a maknae a leader a hideg csaj a melegszívű bohokos a cukorfalat ál maknae meg a sportos menő...
fiuknál is kb ezek a szerepek vannak és a zenei stílus is ugyan az de még az egyéni stílusok is... (mert hát szerep)
és ezek csak azok a bandák akik szerencsések voltak mert jó időben és helyen voltak mert kb van még másik 20-30 kpop banda akik ugyan ennyit dolgoznak és ugyan ilyen tehetségesek... nem is csóda hogy bts és blackpinken kívül más nem tudott a nyugati piacra kijutni... de még így is épp hogy csak...

Gyerekek, fejezzétek már be, zenei ízlésen nem lehet vitatkozni, mivel mindenkinek más tetszik, és ez teljesen rendben van.
#16, nem hiszem el, hogy te ennyire azon élvezkedsz, ha kpopos kérdéseknél oszthatod az észt. Nagyon gyerekes, amit művelsz.
Army-k, ti meg csak hagyjátok figyelmen kívül az ilyeneket, nem éri meg vitába szállni velük.
Amúgy személyes véleményem szerint egyáltalán nem olyan borzalmas a Dynamite, egy tök átlagos popdal, teljesen hallgatható. Viszont vannak a BTS-nek ennél ezerszer jobb számai is.
Majd az idő eldönti, hogy mennyire válik legendássá.
#16, te komolyan úgy gondolod, hogy az összed k-pop bandánál ugyanaz a koncepció? :D Pont az általad felsoroltak eléggé különböznek egymástól hangzás és stílus terén is. :D Elhiszem, hogy egy laikus számára nehéz különbséget tenni, de azt azért szerintem bárki megállapíthatja, hogy pl. egy EXO és egy BIGBANG mennyire nem ugyanolyan.

Jézusom mi folyik itt... Nos az én véleményem az, hogy ami a cikkekben volt tulajdonképpen igaz volt, csak elképesztően nyersen megfogalmazva. Minden nap olvasom a 444.-et, és sok esetben meg is vagyok elégedve a cikkeikkel, de azt gondolom, hogy ez egy olyan téme volt, amiben az adott újságíró nem vette figyelembe, hogy ennek a műfajnak a rojongói nagyr~szben kamaszok. És mint azt mindannyian tudjuk, a kamaszokban nagyon sok érzelem dúl, folyamatosan egy kavalkádban vannak ilyen szempontból. És annak ellenére, hogy tulajdonképpen egyetértek a cikkel, abszolút meg tudom érteni, hogy ennek a fiúbandának a rajongói miért vannak kicsut felháborodva. Én is azt gondolom, hogy kicsit talán finomabban kellett volna fogalmazni. :)))
Mindenki tudja, hogy milyen kamasznak lenni. Mindenki volt kamasz, és márpedig akkor mindenki tudja, hogy. Akamaszok milyen érzelmi hullámvasúton élnek. Ebben a helyzetben az újságíró ezt nem vette figyelembe, annak ellenére, hogy még ő is írt valami olyasmit a cikkeiben, ami arra irányul, hogy szerinte ezeket csak a kamaszok hallgatják. (ami amúgy 80%-ban tényleg igaz) De akkor viszont finomabban és átgondoltabban kellett volna fogalmazni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!