Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » BTS_ARMY!!Ti mit gondoltok...

BTS_ARMY!!Ti mit gondoltok erről és erről a cikkről???

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Gondolom ti is hallottatok róla!

Én nagyon felháborodtam amikor elolvastam az első cikket. Ti mit gondoltok?? Milyen a BTS új száma, a Dynamite???

2020. szept. 25. 16:04
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
34%

10-es erről beszélek ezzel van bajom hogy a mesterséges gyémántot igazi gyémánthoz akarják tenni... közel sem egy kategória...

meg pl amikor ezekben a szépség versenyekben is dicaprio volt a százból az első 20-tól lefele meg csak kpop idol... ":D sőt dobogósok is szinte csak azok voltak... oké más szépség ideál de pl koreában is csak átlagos a külsejük van náluk 100 jobb képűbb koreai srác pl a walking deadből Steven Yeun/gleen...

2020. szept. 26. 00:33
 12/50 anonim ***** válasza:
12%

na most abból a 30 milliós insta kővetőből kb 1 millió az egy másodlagos insta kővető de oké mondjunk van 30 millió fanjuk ebből 4-5 millió akik folyamatosan veszik az albumokat... a többiek miért nem vesznek lemezeket? kb a koncert meg ennek a fele szokott lenni! a legutóbbi turné ami 42 fellépést tartalmazott na azon csak 2 millióan voltak...

nagyon érződik hogy most akkor itt tényleges legendáról van szó vagy csak agyon hype-olásról!

2020. szept. 26. 00:43
 13/50 anonim ***** válasza:
12%
bocsánat 62 koncert volt mert két részre bontották és úgy jött csak össze 2 millió jegy
2020. szept. 26. 00:48
 14/50 anonim ***** válasza:
84%

jaj nem, bocsánat!!

nem láttam, hogy előttem volt már egy válaszoló ://

(10-es voltam)

2020. szept. 26. 01:13
 15/50 anonim ***** válasza:
84%

11-es,

igen, igazad van. mostanában borzasztóan felfutott a kpop (főleg az utóbbi kb. két évben), és emiatt jön be ez a rengeteg rajongó (ami egyáltalán nem baj, ez manapság a menő, pusztán azért emeltem ki, mert szerepe van a mondandómban). arról nem is beszélve, hogyha ezt szavazatok, valós számok alapján rangsorolják, akkor pl. ezeket a szavazásokat rengeteg kpop-csoportban megosztják, míg dicaprio-nak nincs akkora rajongótábora... vagy nem is, van neki, csak azok, akik érte rajonganak, a felnőtt, érett nők már nem szavazgatnak ilyen dolgokra feltétlenül (és itt most nincs gondom egyik tábor életkorával sem).

persze a szépség az egy elég (sőt, nagyon) szubjektív dolog, nekem is vannak ázsiai srácok akik bejönnek, meg a szépségideálom david bowie, ami sokat elárul :D de nehogy már a dobogós helyeken csak ők álljanak... na nem, mintha állandóan ezt figyelgetném, csak bele-belenézek, és már tudom, hogy a top 10-ből 7 kpop idol lesz.

(egyébként steven yeun-t nagyon kedvelem, jó színész és szerintem is helyes :))

2020. szept. 26. 01:23
 16/50 anonim ***** válasza:
56%

annyi hogy én pl srác vagyok csak kiemeltem hogy még férfi szemmel is steven yeunn jobban néz ki mint a legtöbb kpop idol mert hát... nem erőlködik meg nem aggatják rá azokat a dolgokat... és igen a szépség relatív más szóval de ettől függetlenül objektív szemmel nézve itt nem tényleges tehetségről vagy szépségről van szó hanem csak hype-ról ami azért rossz mert ezzel utat adnak a rosszaknak és kevésbé tehetségeseknek valamint után gyártják és már a sokadik lehúzott bőr lesz...

most pl itt van a bts de ott van még a seventeen exo astro wanna one stray kids előtte meg super juniors meg bigbang meg a többi és mit veszünk észre? ugyan az a koncepció ugyan az a stílus szerepek zenei tehetség a női bandák is ugyan ezek...

lovelyz gfrind apink girls generation red velvet black pink

csak itt megy a szexuális visszaélés is

bocs egy ponton mindegyik jó de egyik sem tud többet a másiknál ugyan akkora tehetség szorgalom hozzáértés és már eljutottunk oda hogy mindegyik a hyperól és fanservice-ről szól (talán a legrosszabb a gfriend mivel náluk ki volt jelentve hivatalosan anno hogy bizony sosem fognak arra az útra térni...)

és komolyan a rajongok meg ugy csinálnak mintha királyok és császárnők lennének miközben mindegyik mára már közönséges nincs kiemelkedő tehetség ugyan azokat a szerepeket töltik be a banda tagok és minden 5. évben ki adják a következő generációt ugyan azokkal a dolgokkal...!

lányoknál van a maknae a leader a hideg csaj a melegszívű bohokos a cukorfalat ál maknae meg a sportos menő...

fiuknál is kb ezek a szerepek vannak és a zenei stílus is ugyan az de még az egyéni stílusok is... (mert hát szerep)

és ezek csak azok a bandák akik szerencsések voltak mert jó időben és helyen voltak mert kb van még másik 20-30 kpop banda akik ugyan ennyit dolgoznak és ugyan ilyen tehetségesek... nem is csóda hogy bts és blackpinken kívül más nem tudott a nyugati piacra kijutni... de még így is épp hogy csak...

2020. szept. 26. 01:55
 17/50 anonim ***** válasza:
83%

Gyerekek, fejezzétek már be, zenei ízlésen nem lehet vitatkozni, mivel mindenkinek más tetszik, és ez teljesen rendben van.

#16, nem hiszem el, hogy te ennyire azon élvezkedsz, ha kpopos kérdéseknél oszthatod az észt. Nagyon gyerekes, amit művelsz.

Army-k, ti meg csak hagyjátok figyelmen kívül az ilyeneket, nem éri meg vitába szállni velük.

Amúgy személyes véleményem szerint egyáltalán nem olyan borzalmas a Dynamite, egy tök átlagos popdal, teljesen hallgatható. Viszont vannak a BTS-nek ennél ezerszer jobb számai is.

Majd az idő eldönti, hogy mennyire válik legendássá.

#16, te komolyan úgy gondolod, hogy az összed k-pop bandánál ugyanaz a koncepció? :D Pont az általad felsoroltak eléggé különböznek egymástól hangzás és stílus terén is. :D Elhiszem, hogy egy laikus számára nehéz különbséget tenni, de azt azért szerintem bárki megállapíthatja, hogy pl. egy EXO és egy BIGBANG mennyire nem ugyanolyan.

2020. szept. 26. 07:00
 18/50 anonim ***** válasza:
2020. szept. 26. 07:05
 19/50 anonim ***** válasza:
68%

Jézusom mi folyik itt... Nos az én véleményem az, hogy ami a cikkekben volt tulajdonképpen igaz volt, csak elképesztően nyersen megfogalmazva. Minden nap olvasom a 444.-et, és sok esetben meg is vagyok elégedve a cikkeikkel, de azt gondolom, hogy ez egy olyan téme volt, amiben az adott újságíró nem vette figyelembe, hogy ennek a műfajnak a rojongói nagyr~szben kamaszok. És mint azt mindannyian tudjuk, a kamaszokban nagyon sok érzelem dúl, folyamatosan egy kavalkádban vannak ilyen szempontból. És annak ellenére, hogy tulajdonképpen egyetértek a cikkel, abszolút meg tudom érteni, hogy ennek a fiúbandának a rajongói miért vannak kicsut felháborodva. Én is azt gondolom, hogy kicsit talán finomabban kellett volna fogalmazni. :)))

Mindenki tudja, hogy milyen kamasznak lenni. Mindenki volt kamasz, és márpedig akkor mindenki tudja, hogy. Akamaszok milyen érzelmi hullámvasúton élnek. Ebben a helyzetben az újságíró ezt nem vette figyelembe, annak ellenére, hogy még ő is írt valami olyasmit a cikkeiben, ami arra irányul, hogy szerinte ezeket csak a kamaszok hallgatják. (ami amúgy 80%-ban tényleg igaz) De akkor viszont finomabban és átgondoltabban kellett volna fogalmazni.

2020. szept. 26. 08:41
 20/50 anonim ***** válasza:
43%
#9 Öm, nem főnök, én is 22 vagyok, nem kamasz vagy valami, dee te még ezt is jobban tudod természetesen, rád is hagyom. Csak egy kérdésem van a két és fél pipás, kisbetűvel író angyalkámhoz, hogy te amúgy minden létező energiádat arra használod, hogy esszésorozatokban lehúzz mindent a francba?:o Gratulálok! A BTS addig azért dolgozott, hogy boldoggá tegye az embereket. Hát van különbség azért! Tálald még inkább a shiftet a billentyűn vagy valami. Sajnos semmivel nem érsz többet, mint a 444-es újságíró.
2020. szept. 26. 10:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!