Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » BTS_ARMY!!Ti mit gondoltok...

BTS_ARMY!!Ti mit gondoltok erről és erről a cikkről???

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Gondolom ti is hallottatok róla!

Én nagyon felháborodtam amikor elolvastam az első cikket. Ti mit gondoltok?? Milyen a BTS új száma, a Dynamite???

2020. szept. 25. 16:04
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
90%

Nem vagyok Army, de jézusmáriám...

A 444 már megint bebizonyította, mennyire színvonalas újságírást képvisel.

Nincs azzal semmi baj, hogy a cikk írója borzalmasnak találja a BTS-t, sőt azzal sem lenne, hogy ennek hangot is ad, mondjuk, ha mindezt mondjuk a személyes blogján teszi, vagy mittudomén. De egy hírportál lényege nem az lenne, hogy objektívan, vagy legalábbis arra törekedve, tárgyilagosan írjanak a nagyvilágban történt eseményekről?

2020. szept. 25. 16:30
 2/50 anonim ***** válasza:
22%

de szánalmas már! mindenről lehet írni rosszat csak pont a kpop-ról nem emrt a gyökerek hada fellázad és zaklatni fog 24/nap?

undorító! amúgy amerikát közel sem hódította meg mikor csak kakis 4-5 millió példányt adtak el! azaz 500 millió megtekintés youtubon meg az hogy azaz 10-20 millió rajongó vagy mennyi egész nap azt hallgassa 10 órán át!!! és ez nem vicc

amúgy a beatles-hez képest a bts semmi már bocs a beatles-ben komoly zenei érték és hozzáértés volt... ettől függetlenül tehetségesek a bts tagjai de közel sem annyira... énekileg meg nem is tehetik hozzá magukat mert a bts főleg rappel és van egy csomó utólagos munka... táncban igen tehetségesek de a rap meg az ének az nagyon közönséges.... objektívan néztem a dolgot ha személyesen lenne velük bajom akkor nem ismerném el az erős tánc tudásukat de tény énekileg nagyon gyengék de még rapben is... a bts főleg hype-ból áll meg fanservice-ből ahogy az összes többi kpop együttes...

a dynamite meg egy vicc... nem egy koreai rajongó panaszkodott hogy nem értik a számot meg hogy ez már nem kpop nem bts...

a bilboard meg megint arról szól hogy kinek van több hype-ja!

szívesen megnézném azt a világot amiben még a nagy ágyúk élnének vagy működnének még pl micahel jackson freddy mercury és a többi hogy akkor ezek mennyire lennének sikeresek... (nem csak bts és társai hanem billie ellish és a többi)

na azért a zenei világban ma már nem hogy az ezüst kort hanem a sokadik bronz kórt éljünk...

2020. szept. 25. 17:31
 3/50 A kérdező kommentje:

Ha jól sejtem te már nem mai gyerek vagy 2-es.... A mai világban ez a menő ezt szeretik. És beatles közel sem olyan mint a BTS. Mind két bandát szeretem de nem ugyanaz a műfaj, nem ugyan az a világ. Egyébként, nem értek egyet azzal, hogy a BTS tagjai nem jók hangilag annyira amennyire népszerűek. Kristály tiszta hangjuk van az énekeseknek. A rappereknek is szerintem teljesen jó a hangjuk.

Az megint más, hogy kinek mi a zenei stílusa. De könyörgöm, mégis van bennük valami hogyha ott vannak ahol vannak.

2020. szept. 25. 19:11
 4/50 anonim ***** válasza:
76%
Ömm..Az tény,hogy nem újságíróhoz méltón közölte nem tetszését,de egyetértek vele,hogy borzalmas volt. A munkában objektíven,viszont ha csak egy hétköznapi emberként jelentette volna ki,nem lenne sértő.
2020. szept. 25. 19:40
 5/50 anonim ***** válasza:
37%

Bárcsak tudnám baszki hogy mi a Dynamiteban a borzalmas..

Már a cím két ponton esik: a BTS nem Amerikát hódította meg, hanem a világot, a Dynamite meg rohadtul angol dal, nem koreai.

2020. szept. 25. 19:47
 6/50 anonim ***** válasza:
64%
5-ős remélem csak ironizálsz... ":S
2020. szept. 25. 22:21
 7/50 anonim ***** válasza:
65%

hozzáteszem a "dal" a sokadik lehúzott bőr amit már 3 éve csinálnak... ja meg hát a 10. legnézettebb ami sokat mond a minőségéről ahhoz képest hogy nekik van a legtöbb fanatikus fan akik egész nap a videót játszották le...

a despacito na az meghódította a világot! michael jackson beatles freddy mercury elvis presley és a többi nagyágyú ráadásul internet és dollár milliárdos promóció nélkül!!!

ráadásul jackson egy olyan amerikában ami még erősen rasszista volt és ténylegesen elnyomták őket!

2020. szept. 25. 22:26
 8/50 anonim ***** válasza:
56%
Hogy a jézus erejébe jön ide a despacitód, a többiről meg nem is beszélve amit idehordasz, jézusom.. Miről is beszélek, semmit se látsz át, nemhogy a lényeget.. "Dal". Hát jól van akkor nevezzük túrós pitének. Ha nem dal, akkor tuti valami más. A Dynamite meg megérdemli a helyét, legendás d A l, és az is marad már örökre. Majd több millió ember fog tévedni helyetted..
2020. szept. 25. 22:42
 9/50 anonim ***** válasza:
59%

8-as egyetértek megérdemli a 10. helyet utolsó meg mi az hogy nem látom át a lényeget? te át látod? meg despacito úgy jön de hogy mondják hogy a bts meg hódította a világot... erre írtam hogy közel sem pl még mindig koreai rádióban adják a bts-t míg a despacitot minden rádió lejátszotta! meg milyen legenda? 4 év múlva már a kutya sem fog emlékezni rá mert jön a többi banda jobb esetben a bts kiadta a sokadik épp aktuális számát amit már megint 4 év múlva senki sem fogja hallgatni! lehet látni a bts koncerteken hány szám is van kihagyva konkrétan és mindig az volt hogy azok a számok az épp legendás aktuális számok voltak... ne nevettess más 8-as hozzáértésed nulla csak itt panpogsz 15 éves létedre jobb esetben 17... lehet látni a tényeket csak te pont az vagy aki nem!

kérdező mit értesz mai gyerek alatt? 14 évest? 22 vagyok ha az véletlenül nem mostani generáció... ":D

a rapnél meg nem a hang számít hanem a szöveg a dinamika a time a hanglejtés meg a többi... tényleg meg lehet nézni egy eminem rapet meg egy bts rapet és lehet látni a szint különbséget meg ahogy mondtam a népszerűség attitűdje a hype és a fanservice és igen a tánc! a tánc az még mindig nagyon jó még mindig lehengerlő hogy mennyire pontos és precíz abban a dinamikában! de a többi az mind közönséges!

meg mondtam az a kristály tiszta hang utólagos stúdió munka... a kpop sosem a lehengerlő énekről szólt hanem mindig a hyperól és idolságról/fanserviceről utána meg a táncról lehet attól még suga jól tud énekelni de ezt sosem fejtik ki a koncerteken meg dalokban... de közel sincs a nagyágyúk sorában

utólag nem a srácokkal van bajom szerintem tök jó fejek normálisnak tűnnek sosem voltak flegmák mint pl a blackpink meg hasonló bandák nekem a hypepal a cégekkel és a gyökér fanokkal van a bajom akik istenítik őket és igen az sem főként az ő hibájuk hogy a cég már sokadik lehúzott zenét írja nekik

de ha csak objektívan nézzünk a dolgot akkor a bts az egy közepes B kategóriás legjobb esetben is erős B kategóriás! az a gond ha nem lennének ázsiaiak vagy nem épp koreaiak hanem pl vietnámban élnének vagy pl amerikában és ott ugyan ezzel a stílussal tehetséggel kitartással mentek volna akkor fele annyi sikert sem értek volna el! de az hogy michael jackson amerikában és abban az időben a világ egyik legjobb énekesévé tudott válni az elmond mindent hogy ki is hódította meg igazából a világot főleg ha már az illető kapott gyémánt díjat... ez azt jelenti hogy minimum 100 millió eladott album... eddig még csak 6 ilyen ember van és hát a jackson az egyik

2020. szept. 26. 00:14
 10/50 anonim ***** válasza:
76%

8-as,

a dynamite nem hinném, hogy "legendás", mert alig egy hónap múlva csak a ti fandomotok fog rá emlékezni, maximum nektek lesz "legendás". legendásnak pl. egy michael jackson - thrillert, queen - we will rock you-t vagy david bowie - heroes-t mondhatunk, mert ha az utolsóra nem is, az első kettőre szinte mindegyik ember felkapja a fejét, mert ő ismeri azt a számot. rendben, régebben lassabban terjedtek a zenei trendek, de ha a dynamite olyan "legendás dal" lenne, akkor sokkal többen ismernék a világban, és sokkal többen nézték volna meg az mv-t, nem csak azok, akik stream-elték.

szerintem egy nagyjából elfogadható dal (az, hogy nincs benne koreai szöveg, szinte már meghazudtolja magát a műfajt), és maradjunk szépen a realitás talaján.

2020. szept. 26. 00:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!