Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok Fehér Zoliról...

Mit gondoltok Fehér Zoliról az x-faktorban?

Figyelt kérdés

Szerintem már épp elég volt, hogy kiejtette Kvaka Andit (akiről azt hittem, hogy meg fogja nyerni) de nem. Még kiejtette a 2. esélyest nálam. A Spiritet.

Járt neki a 2. esély, hogy második éve indult, de nincs mindenben 2. esély.

A 3 elő adásból 2-szer parbajozott. Nem értik a mentorok, hogy a nézők NEM SZERETIK ŐT ? ? ?

2012. okt. 27. 22:51
1 2 3 4 5
 41/47 anonim válasza:

"Na végre, hogy kiesett :)))) "

Téged minősít,hogy milyen nagyfokú kárörömmel reagálod le,hogy egy ilyen tehetséges ember aki hatalmas küzdelemmel eljutott idáig,hogy a maga és családja boldogulásáért ismerttségre tegyen szert és most a műsorból való kiesésekor ennek ennyire képes vagy örülni...lelki szegénységre utal ,hogy valaki képes ilyen szinten örülni más,mások (családja,rajongói)bánatának ,csak egyet tudok neked kívánni ,hogy fejlődjön a személyiséged olyan szintre ahol már nem ilyen dolgok okoznak majd neked örömöt,hanem például ha valakinek jót tettél,segítettél valakinek súlyos problémájának megoldásában.

2012. nov. 11. 00:00
 42/47 anonim ***** válasza:
homoszexuális.
2012. nov. 11. 12:03
 43/47 anonim válasza:
Én is nagyon örülök , hogy kiesett!Azt se értem miért jutott el eddig...
2012. nov. 11. 13:50
 44/47 A kérdező kommentje:

Kedves 41-es, már amennyire "kedves"

Baj, hogy kimutatom a valós érzelmeimet. Inkább tartogassam magamba. Ahhhhh. Inkább nem.

2012. nov. 11. 20:04
 45/47 anonim ***** válasza:

Nekem szimpatikusabb volt "ducibban" (bár rá bízom, ha ő azt gondolja, így érzi magát jól a bőrében, ráhagyom), a Spiritnek pedig egyre annyira széteső produkciót produkáltak (amikor előadták We are Young c. számot, egy olyan két percig megszűnt létezni a zenei izlésem), hogy ej csuhajj´

Gergő és Timi az esélyes a nyerésre.

2012. nov. 14. 20:11
 46/47 A kérdező kommentje:
Valamilyikük fogja megnyerni, az biztos
2012. nov. 14. 20:18
 47/47 anonim ***** válasza:
A Spirit néhol tényleg hamis volt,de nem ez volt a fő gondom velük hamis hangok még profiknál is előfordulnak az a gond hogy a számválasztás rossz ami nem az ő hibájuk,a gond az volt hogy az előadásuk élvezhetetlen volt és unalmas
2012. dec. 30. 02:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!