Mit gondoltok Fehér Zoliról az x-faktorban?
Szerintem már épp elég volt, hogy kiejtette Kvaka Andit (akiről azt hittem, hogy meg fogja nyerni) de nem. Még kiejtette a 2. esélyest nálam. A Spiritet.
Járt neki a 2. esély, hogy második éve indult, de nincs mindenben 2. esély.
A 3 elő adásból 2-szer parbajozott. Nem értik a mentorok, hogy a nézők NEM SZERETIK ŐT ? ? ?
Akárhogy véded, nem volt jó Zoli.
És ő is igyekezett ütőkártyát bevonni az esküvővel meg minden egyébbel, csak ez kevés volt. Én sem gondolom, hogy most kellett kiesnie, de ettől még ő nem volt jó.
De az esküvő miért lenne ütőkártya??????????????????????????????????????????????????????
Nem ÉRTED???
Szabó Dávidra majdnem az összes operaszínházhoz kapcsolódó ember szavaz!!! Akik nagyrészt pénzesek. Én nem védem te elvakult barom! Nagyon jó énekes, remek hangtónussal, sose volt még hamis, tehetséges ez egy tény, a mentorok is tudják, mindenki tudja akinek van füle. De az hogy neki meg az andinak van egy kis szegény családja 0 hírneve és semmi karaktere az biztos. Ez így unfair és nem a hangja miatt volt párbajozni hanem a miatt hogy egy bizonyos ember magyarország történelmének egyik legjobb énekesének a nevével van bent. És a másik pár ember miatt. Ez az egész erről szól.
???
Sosem volt még hamis???
Te most viccelsz??? Nem a francokat..
Az esküvő pedig épp akkora ütőkártya, mint a betegség. Elkezdenek olyan dologért szeretni/sajnálni, aminek semmi köze a teljesítményedhez, csak épp megdobogtatja a szíved, vagy figyelmet kelt. Sima médiafogás,manipuláció.
Ez volt a betörés is Zámbó Krisztiánhoz.
Ez nem a szavazatokon múlik és szerintem az a barom, aki elhiszi, hogy tényleg az számít, hogy ki mennyi szavazatot kap.
Akkor nézd meg kb. az összeset. Mondjuk ne a múltkorit, az nem volt olyan rossz, hanem az az előttieket.
És mondom,a fenét nem érdekli a szavazat.
Most komolyan, szerinted ki szavaz Zámbó Krisztiánra, ha még ellencsapat is alakult a Facebookon?? Több az ellenségeskedő, mint a rajongó.
Sziasztok!
Én egy Fehér Zoltán rajongó vagyok .
Azt gondolom ,hogy a műsornak nagyonis hálásak lehetünk mi rajongók és Zoltán,hogy ilyen fokú ismerttségre tett szert általa.
Viszont nagyon fáj megélni,hogy az élő műsorban nem látthatom tovább,mert nekem sokat adott azzal,hogy hétről hétre nyomon követhettem,izgulhattam érte,visszanézhettem a produkcióit,nagyon szeretem a hangját és a személyiségét is.
Szerintem csodálatos ember és nagyszerű énekes,megfelelni vágyó,őszinte ,képtelen arra,hogy megjátsza magát.
Köszönöm,hogy elolvastatok!
Minden jót nektek akik hozzászóltatok a kedvencemről szóló fórumhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!