Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok Fehér Zoliról...

Mit gondoltok Fehér Zoliról az x-faktorban?

Figyelt kérdés

Szerintem már épp elég volt, hogy kiejtette Kvaka Andit (akiről azt hittem, hogy meg fogja nyerni) de nem. Még kiejtette a 2. esélyest nálam. A Spiritet.

Járt neki a 2. esély, hogy második éve indult, de nincs mindenben 2. esély.

A 3 elő adásból 2-szer parbajozott. Nem értik a mentorok, hogy a nézők NEM SZERETIK ŐT ? ? ?

2012. okt. 27. 22:51
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Na végre, hogy kiesett :))))
2012. nov. 10. 22:04
 32/47 anonim ***** válasza:
SÖTÉTEK!!! Nem a nézők nem szeretik Zolit, hanem nincs ütőkártyája. A Kvaka Andinak se volt. Nézzük miért: Zámbónak az ütőkártája az apja rajongói, a Szabó Dávidnak a többszáz gazdag színész az operaházban, Timi és Gergő csak simán a legjobbak és nekik ez, Adélnak a karaktere, Stonenak is valamilyen szinten az, Like, Spirit nekik a nagy család mivel 3-an vannak csapatban és mindenkinek a családja szavaz, PJZ-nek részben a család és a karakterük, Lass Bea-nak nagyrészt a karaktere és a színész pályafutása gyúrta össze az eredményt. Kvakának és Zolinak egyik sincs a családjuk is kicsi, karakterük sincs nagyon és annyira jól sem énekelnek hogy a legjobb 2 max. 3-ba beférjenek akik a felkapott legjobbak, előtte nem voltak híresek, nincs sok ismerősük aki szavazzon rájuk, és gazdag főleg nincs. Ezért. Szerintem 99% hogy nem csalás a szavazás maximum kicsit néha elferdítik az eredményeket de szerintem nem csalás. Jól megfigyelhető ki miért esik ki. Zoli szerintem a 3. legjobb énekes.
2012. nov. 10. 22:29
 33/47 anonim ***** válasza:
63%

Akárhogy véded, nem volt jó Zoli.

És ő is igyekezett ütőkártyát bevonni az esküvővel meg minden egyébbel, csak ez kevés volt. Én sem gondolom, hogy most kellett kiesnie, de ettől még ő nem volt jó.

2012. nov. 10. 22:42
 34/47 anonim ***** válasza:

De az esküvő miért lenne ütőkártya??????????????????????????????????????????????????????

Nem ÉRTED???

Szabó Dávidra majdnem az összes operaszínházhoz kapcsolódó ember szavaz!!! Akik nagyrészt pénzesek. Én nem védem te elvakult barom! Nagyon jó énekes, remek hangtónussal, sose volt még hamis, tehetséges ez egy tény, a mentorok is tudják, mindenki tudja akinek van füle. De az hogy neki meg az andinak van egy kis szegény családja 0 hírneve és semmi karaktere az biztos. Ez így unfair és nem a hangja miatt volt párbajozni hanem a miatt hogy egy bizonyos ember magyarország történelmének egyik legjobb énekesének a nevével van bent. És a másik pár ember miatt. Ez az egész erről szól.

2012. nov. 10. 22:49
 35/47 anonim ***** válasza:

???

Sosem volt még hamis???

Te most viccelsz??? Nem a francokat..

Az esküvő pedig épp akkora ütőkártya, mint a betegség. Elkezdenek olyan dologért szeretni/sajnálni, aminek semmi köze a teljesítményedhez, csak épp megdobogtatja a szíved, vagy figyelmet kelt. Sima médiafogás,manipuláció.

Ez volt a betörés is Zámbó Krisztiánhoz.

Ez nem a szavazatokon múlik és szerintem az a barom, aki elhiszi, hogy tényleg az számít, hogy ki mennyi szavazatot kap.

2012. nov. 10. 22:52
 36/47 anonim ***** válasza:
De közel nem akkora mint az hogy valakinek a Jimmy a király az apja vagy egy színész. Ez 3 ember ütőkártyája volt. Az esküvőből alig jön be 50 szavazat sztm. De az semmi. Nem érdekel senkit. Akkor a családi háttér sokkal fontosabb vagy a stílus. Egy szegény családja volt ott volt össz vissz 3 ember a esküvőn, ne legyél már ennyire elvakult. Ja és mutass egy előadást amin volt egyetlen egy hamis hangja. Én még nem hallottam.
2012. nov. 10. 23:10
 37/47 anonim ***** válasza:

Akkor nézd meg kb. az összeset. Mondjuk ne a múltkorit, az nem volt olyan rossz, hanem az az előttieket.

És mondom,a fenét nem érdekli a szavazat.

Most komolyan, szerinted ki szavaz Zámbó Krisztiánra, ha még ellencsapat is alakult a Facebookon?? Több az ellenségeskedő, mint a rajongó.

2012. nov. 10. 23:11
 38/47 anonim ***** válasza:
Ja és nem szándékom győzködni de biztos hogy nincs itt akkora csalás max kis ferdítések. A tavalyi is jól látható. Volt 2 senki a tibi meg a tamás akik gyorsan röpültek. Nem voltak felkapottak, családjuk se volt nagy semmi hírnév előtte... Utána voltak a csapatok akiknek a család volt előny, Alexa aki hasonló a két először említetthez csak vmiért tovább jutott lehet mert szép volt... És még Lilc egész elől volt de ő meg ugye egy tánc tanár volt és elég karakteres is csak őt még utálták is mert rossz hangja volt de az előző kettővel mégis betudott középre futni. A Rocktenors is sokkal hamarabb kiesett volna csak mindig továbbrugdosták. Utána jött a Vera akinek már volt egy kis hypeja. Majd jött az ismeretlen Tarány Tamás akit csak a tehetsége nyomott. Aztán a Baricz a lányokkal. És a végén a két híresség akik már előtte sztárok voltak mert jelentkeztek másik tehetségkutatókba.
2012. nov. 10. 23:15
 39/47 anonim ***** válasza:
Én nem hallom bocs mondj KONKRÉT Példát!! Az ellenség nem számít okos. Az számít hogy van több ezer öregasszony aki rá szavaz mert a Jimmy volt a kedvence. Még a showder klub is erről beszél ne játszd már a retardáltat könyörgöm. Ő neki van egy komplett SZAVAZÓTÁBORA. Ezt hívják ÜTŐKÁRTYÁNAK. Meg a Lassnak, Szabónak a SZÍNHÁZ. Van akinek a puszta kiemelkedő tehetség. Van akinek a karaktere. Vagy éppen a csapatok mindig tíz körül esnek ki és néhányat lenyomnak mert mindig van olyan akinek semmi ütőkártyája sincs viszont a csapatoknak a NAGY CSALÁD szokott lenni. Zolinak az hogy mutattak egy kis esküvőt a bemutató kisfilmjében meg az After X-es izében amit senki se néz, az már más. Az egy kis fogás amivel egy két szavazót esetleg befoghatnak de attól nem lesz állandó szavazótábora. Főleg a MŰSOR KÖZEPÉN !!!NEM LEHET!!! megváltoztatni azt hogy ki kit szeret. Ezért esett ki most. Nem hiszem el hogy nem látod át. És mutass egy konkrét percet másodpercet egy videóban ahol egy hamis hangot énekelt. Nagyon profi énekes ez tény.
2012. nov. 10. 23:21
 40/47 anonim válasza:

Sziasztok!

Én egy Fehér Zoltán rajongó vagyok .

Azt gondolom ,hogy a műsornak nagyonis hálásak lehetünk mi rajongók és Zoltán,hogy ilyen fokú ismerttségre tett szert általa.

Viszont nagyon fáj megélni,hogy az élő műsorban nem látthatom tovább,mert nekem sokat adott azzal,hogy hétről hétre nyomon követhettem,izgulhattam érte,visszanézhettem a produkcióit,nagyon szeretem a hangját és a személyiségét is.

Szerintem csodálatos ember és nagyszerű énekes,megfelelni vágyó,őszinte ,képtelen arra,hogy megjátsza magát.

Köszönöm,hogy elolvastatok!

Minden jót nektek akik hozzászóltatok a kedvencemről szóló fórumhoz.

2012. nov. 10. 23:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!