Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok Fehér Zoliról...

Mit gondoltok Fehér Zoliról az x-faktorban?

Figyelt kérdés

Szerintem már épp elég volt, hogy kiejtette Kvaka Andit (akiről azt hittem, hogy meg fogja nyerni) de nem. Még kiejtette a 2. esélyest nálam. A Spiritet.

Járt neki a 2. esély, hogy második éve indult, de nincs mindenben 2. esély.

A 3 elő adásból 2-szer parbajozott. Nem értik a mentorok, hogy a nézők NEM SZERETIK ŐT ? ? ?

2012. okt. 27. 22:51
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Pont úgy fogják továbbrugdosni, mint tavaly a Rock Tenorst. Bevallom, hogy jobb hangja van, mint a Spiriteseknek, de nagyon nagyon elleneszenves, biztos vagyok benne, hogy a nézők többségénnek feláll a hátán a szőr, mikor meglátják a képét.
2012. okt. 28. 10:19
 12/47 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs jobb hangja. Kellemetlen sejpítő, nekem irritáló és hamis is szokott lenni.
2012. okt. 28. 10:27
 13/47 anonim ***** válasza:
8%

Kritizálni a legkönnyebb...Nyilván Ti sokkal különben vagytok bármelyiküknél....

Nekem is van köztük aki kevésbé szimpatikus és akit kevésbé tartok jónak, mégsem fikázok senkit név szerint, mert primitívség és bunkóság, és akár tetszik akár nem, akkor is ŐK vannak ott, és mind a 12 versenyzőnek igenis kijár a tisztelet, legalább olyan szinten, hogy nem beszélünk senkiről lebecsmérlő, ítélkező stílusban....Ennnyi...Ez már inteligencia kérdése...

2012. okt. 28. 10:32
 14/47 anonim ***** válasza:

Intelligencia, esetleg.

Ez a műsor a nézőknek szól. Talán te is kritizálod az almát, amit a piacon veszel, ha rossz az íze.

És nem anyázott és káromkodott senki és nem is szimpátia alapján beszél senki.

A problémája mindenkinek pusztán annyi, hogy nem azért vannak ott, mert jók és nem is tudnak olyat alakítani, ami jó. És mindenki elmondhatja, ha nem tetszik neki valaki, valami, mert ebben semmi sértés nincs, ami nem jó, az akkor sem lesz jó, ha az egekig istenítik.

2012. okt. 28. 10:36
 15/47 anonim ***** válasza:
Hát a Zoli egyéniség, ami minden esetben azzal jár, hogy vki vagy utálja, vagy nagyon szereti...Hála Istennek, mert nincs is rosszabb annál, mint átlagosnak lenni....Szóval akár szimpatikus akár nem, igenis van tudása, és nagyon jól énekel....Ettől lehet nem kedvelni, de azt hogy van ott helye, sztem nem lehet megkérdőjelezni...
2012. okt. 28. 10:44
 16/47 anonim ***** válasza:

Én pedig azt mondom, hogy éppen ezt lehet megkérdőjelezni.

Engem aztán nem érdekel mennyire szimpatikus (egyébként rém unszimpatikus, emiatt az irritáló beállás miatt, ez nem egyéniség), de mondom, nem érdekel. Ezerszer jobban is voltak nála zeneileg.

2012. okt. 28. 10:47
 17/47 anonim ***** válasza:
Hát a Zoli egyéniség, ami minden esetben azzal jár, hogy vki vagy utálja, vagy nagyon szereti...Hála Istennek, mert nincs is rosszabb annál, mint átlagosnak lenni....Szóval akár szimpatikus akár nem, igenis van tudása, és nagyon jól énekel....Ettől lehet nem kedvelni, de azt hogy van ott helye, sztem nem lehet megkérdőjelezni...
2012. okt. 28. 10:49
 18/47 anonim ***** válasza:

Zolika meleg,mint a radiátorunk és hangja még a közelben sincs.

Annyira irritáló egy jelenség,katasztrófaaaaaaa!

2012. okt. 28. 15:34
 19/47 anonim ***** válasza:
Hát azért azt állítani hogy nincs hangja elég gáz....Attól hogy nem szimpatikus még igenis van énektudása, és ezt nem elismerni igen nagyfokú primitívségre vall...
2012. okt. 28. 17:52
 20/47 A kérdező kommentje:
Persze, van hangja... de hamis és már a hangjából ehet hallani, hogy bu*i. Amelyik fiú nyávog, az biztos nem heteró.
2012. okt. 28. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!