Mit gondoltok Fehér Zoliról az x-faktorban?
Szerintem már épp elég volt, hogy kiejtette Kvaka Andit (akiről azt hittem, hogy meg fogja nyerni) de nem. Még kiejtette a 2. esélyest nálam. A Spiritet.
Járt neki a 2. esély, hogy második éve indult, de nincs mindenben 2. esély.
A 3 elő adásból 2-szer parbajozott. Nem értik a mentorok, hogy a nézők NEM SZERETIK ŐT ? ? ?
Kritizálni a legkönnyebb...Nyilván Ti sokkal különben vagytok bármelyiküknél....
Nekem is van köztük aki kevésbé szimpatikus és akit kevésbé tartok jónak, mégsem fikázok senkit név szerint, mert primitívség és bunkóság, és akár tetszik akár nem, akkor is ŐK vannak ott, és mind a 12 versenyzőnek igenis kijár a tisztelet, legalább olyan szinten, hogy nem beszélünk senkiről lebecsmérlő, ítélkező stílusban....Ennnyi...Ez már inteligencia kérdése...
Intelligencia, esetleg.
Ez a műsor a nézőknek szól. Talán te is kritizálod az almát, amit a piacon veszel, ha rossz az íze.
És nem anyázott és káromkodott senki és nem is szimpátia alapján beszél senki.
A problémája mindenkinek pusztán annyi, hogy nem azért vannak ott, mert jók és nem is tudnak olyat alakítani, ami jó. És mindenki elmondhatja, ha nem tetszik neki valaki, valami, mert ebben semmi sértés nincs, ami nem jó, az akkor sem lesz jó, ha az egekig istenítik.
Én pedig azt mondom, hogy éppen ezt lehet megkérdőjelezni.
Engem aztán nem érdekel mennyire szimpatikus (egyébként rém unszimpatikus, emiatt az irritáló beállás miatt, ez nem egyéniség), de mondom, nem érdekel. Ezerszer jobban is voltak nála zeneileg.
Zolika meleg,mint a radiátorunk és hangja még a közelben sincs.
Annyira irritáló egy jelenség,katasztrófaaaaaaa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!