Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok Fehér Zoliról...

Mit gondoltok Fehér Zoliról az x-faktorban?

Figyelt kérdés

Szerintem már épp elég volt, hogy kiejtette Kvaka Andit (akiről azt hittem, hogy meg fogja nyerni) de nem. Még kiejtette a 2. esélyest nálam. A Spiritet.

Járt neki a 2. esély, hogy második éve indult, de nincs mindenben 2. esély.

A 3 elő adásból 2-szer parbajozott. Nem értik a mentorok, hogy a nézők NEM SZERETIK ŐT ? ? ?

2012. okt. 27. 22:51
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Igazam van, vagy igazam van?
2012. okt. 28. 19:00
 22/47 anonim válasza:
63%

"Nem akármilyen titkot őrzött eddig Fehér Zoltán. Az énekes kis híján vak..A fiatal énekes hét hónapra született, és ezért rögtön inkubátorba került. Mivel nem tettek rá fényvédő szemüveget, súlyosan sérült a látása. A mulasztás azt eredményezte, hogy Fehér Zoltánnak mínusz tizennégy dioptriás szemüveget vagy kontaktlencsét kell hordania ahhoz, hogy akár egyetlen lépést is megtehessen kíséret nélkül - írja a storyonline.hu."

Az érzékenysége ,esendősége ebből ered .

Ne írkáljatok már valótlanságokat,imádják egymást a feleségével.

2012. okt. 29. 09:00
 23/47 anonim ***** válasza:
van neki hangja, de valahogy nem tetszik, ahogy használja. legutóbb, amikor magyarul énekelt, mégjobban felerősödött ez az érzés. nem érdekel, hogy meleg-e, vagy sem (bár még a meleg előadóknak sincs általában ilyen színpad-idegen gesztusáradata). lehetne belőle jó énekes (a torkában megvan a lehetőség), de jelenleg nem az.
2012. okt. 29. 11:02
 24/47 anonim ***** válasza:
Látens homoszexuális. Amúgy nagy respect azt alakulásáért.
2012. okt. 31. 15:22
 25/47 anonim ***** válasza:
Átalakulást akartam irni.
2012. okt. 31. 15:22
 26/47 anonim ***** válasza:
75%

Az emberi rosszindulatnak nincs határa....Még ha homoszexuális lenne is, akkor mi van....?! Senkinek semmi köze hozzá....De egyébként meg nevetséges feltételezés.

Baromi érdekes, így irritáló- úgy irrtáló, ilyen meleg-olyan meleg, nincs hangja satöbbi, de azért mégis idejöttök és kommentelgettek....Én akivel nem szimpatizálok, azzal egész egyszerűen nem foglalkozok...Ti viszont veszitek a fáradtságot hogy ide írkáljatok, egy olyan emberrel foglalkozzatok akit nem szerettek....Hogy egyesek mennyire unatkoznak....!

2012. nov. 1. 09:05
 27/47 anonim ***** válasza:
74%

Adott egy kerdes: Mit gondoltok Feher Zolirol az x-faktorban?

Erre valaszolt mindenki.

Tessek elfogadni, hogy masnak mas velemenye van!

Ha bajom lenne azzal, hogy a ferfiakat szeret, akkor nem homoszexualisnak neveznem, hanem kocs.gnek vagy buzanak.

Volt mar ra pelda, hogy valaki latszathazassagot tartott fenn, de ennek a fiunak a mozdulataibol arad a melegseg. Ennyi.

2012. nov. 1. 09:29
 28/47 anonim ***** válasza:
nyamvadt kérődző tehén :P
2012. nov. 5. 22:14
 29/47 anonim ***** válasza:
Te meg egy primitív bunkó!
2012. nov. 7. 10:05
 30/47 A kérdező kommentje:

OMG.

Csak most tudtam megnézni az x-faktort és nagyon elrontotta azt a csodás számot.

És a lánykérés... azt nem elő műsorba kell bejelenteni, drágáim.

Az csak a bizonyos 2 emberre vonatkozik. Nem kell ezt az ország elé teríteni.

2012. nov. 7. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!