Mit gondoltok Fehér Zoliról az x-faktorban?
Szerintem már épp elég volt, hogy kiejtette Kvaka Andit (akiről azt hittem, hogy meg fogja nyerni) de nem. Még kiejtette a 2. esélyest nálam. A Spiritet.
Járt neki a 2. esély, hogy második éve indult, de nincs mindenben 2. esély.
A 3 elő adásból 2-szer parbajozott. Nem értik a mentorok, hogy a nézők NEM SZERETIK ŐT ? ? ?
"Nem akármilyen titkot őrzött eddig Fehér Zoltán. Az énekes kis híján vak..A fiatal énekes hét hónapra született, és ezért rögtön inkubátorba került. Mivel nem tettek rá fényvédő szemüveget, súlyosan sérült a látása. A mulasztás azt eredményezte, hogy Fehér Zoltánnak mínusz tizennégy dioptriás szemüveget vagy kontaktlencsét kell hordania ahhoz, hogy akár egyetlen lépést is megtehessen kíséret nélkül - írja a storyonline.hu."
Az érzékenysége ,esendősége ebből ered .
Ne írkáljatok már valótlanságokat,imádják egymást a feleségével.
Az emberi rosszindulatnak nincs határa....Még ha homoszexuális lenne is, akkor mi van....?! Senkinek semmi köze hozzá....De egyébként meg nevetséges feltételezés.
Baromi érdekes, így irritáló- úgy irrtáló, ilyen meleg-olyan meleg, nincs hangja satöbbi, de azért mégis idejöttök és kommentelgettek....Én akivel nem szimpatizálok, azzal egész egyszerűen nem foglalkozok...Ti viszont veszitek a fáradtságot hogy ide írkáljatok, egy olyan emberrel foglalkozzatok akit nem szerettek....Hogy egyesek mennyire unatkoznak....!
Adott egy kerdes: Mit gondoltok Feher Zolirol az x-faktorban?
Erre valaszolt mindenki.
Tessek elfogadni, hogy masnak mas velemenye van!
Ha bajom lenne azzal, hogy a ferfiakat szeret, akkor nem homoszexualisnak neveznem, hanem kocs.gnek vagy buzanak.
Volt mar ra pelda, hogy valaki latszathazassagot tartott fenn, de ennek a fiunak a mozdulataibol arad a melegseg. Ennyi.
OMG.
Csak most tudtam megnézni az x-faktort és nagyon elrontotta azt a csodás számot.
És a lánykérés... azt nem elő műsorba kell bejelenteni, drágáim.
Az csak a bizonyos 2 emberre vonatkozik. Nem kell ezt az ország elé teríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!