Mit gondoltok Fehér Zoliról az x-faktorban?
Szerintem már épp elég volt, hogy kiejtette Kvaka Andit (akiről azt hittem, hogy meg fogja nyerni) de nem. Még kiejtette a 2. esélyest nálam. A Spiritet.
Járt neki a 2. esély, hogy második éve indult, de nincs mindenben 2. esély.
A 3 elő adásból 2-szer parbajozott. Nem értik a mentorok, hogy a nézők NEM SZERETIK ŐT ? ? ?
kvaka andi=rúzsa magdi másolat=persze hogy hazaküldte az rtl.
spirit=ritka sz@r hamis,unalmas előadások,helyes döntés az elküldésük.
fehér zoli.
gondolom,mint a romák többsége,ő is fiatalon nősült,még azelőtt,hogy rádöbbent volna,hogy a se-ggbekuki közelebb áll hozzá,mint a nővel dugás,de ettől függetlenül sokkal jobb énekes,mint akár ka,akár a spirit.
Biztos bu*i vagy legalábbis bi az biztos, de a K. Andinál és a Spiritnél SOKKAL rosszabb.
Bu*i, hülye pofájú. Miért nem ő esett ki, vagy a Kriszián. Őt én is utálom.
Vagy Csobot Adél. Annyire idegesítően viszelkedik. Most tökre olyan volt a ruhája, mint egy k***ának :)
nohátno:).
te nem szereted a combfixet néha?
Ma ő volt az egyik legjobb.Próbálj attól elvonatkoztatni hogy b*zis,lüke,és figyeld a hangját.Jól nyomja!Kár,hogy nem látod be,és előítéleteid rabja vagy.A Spirit a párbaj során borzalmasan gyenge volt,fals.Egyértelmű volt a döntés.
Valószínűleg,ha legközelebb párbajozni fog,akkor már hazaküldik,mert a nézők,(sajnos) valamiért nem szeretik.
Utolsó! És mit tettek le az asztalra, már megbocsáss? 2-3 ember tudott egyedül értékelhető produkciót nyújtani, a többit párbaj nélkül rugdosnám kifele, Zámbó Krisztiánnal, Lass Beával és Fehér Tüncibogár Zolikával egyetemben.
Kik tettek le valamit az asztalra? Oláh Gergő jó volt, ő a tehetségével a semmiből jött, MOST tesz le valamit az asztalra. Őt nem apuci hírneve hozta el idáig.
Antal Timi is csodálatosan énekelt, és érdekes módon nem ezt a két embert sztárolják, hanem a ratyi Zolikát és az oltári hamisan éneklő Krisztiánt. És szerintem ezek az emberek fogják a legtovább húzni, mert a többi emberke akkora senki, hogy még a nevük sem jut eszembe.
Szóval magyarázd már el hogy mégis mit csodáljak bennük? Az idei X-faktor úgy sz@r ahogy van. Hogy mit gondolok Fehér Zoltánról? Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Látszik a mozgásán, a beszédstílusán, hogy a Napnál beállhatna fűtőnek, olyan meleg. Aki körül felhajtást csinál a média hogy neki mégiscsak családja van, szegény kislányt kell mutogatni mindig, ott tuti hogy bűzlik valami. Mondjuk a hangjából nem is lehet hírt csinálni...
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mégis mit tettek le az asztalra.
Nálam ez azt jelentené, hogy elért valamit zeneileg, amiért tett. De ők nem tudnak többségükben énekelni, a hangokról, zenei nyelvről fogalmuk sincs. Ezt is tanulni kell, mint minden mást. Mint tudjuk olyan is van, akinek már ez problémát okozott.
Akkor mégis miről beszélünk??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!