Zámbó krisztián milyen volt most az x-faktorban? Lemaradtam róla.
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 20:38
1/21 anonim válasza:
Nagyon gáz volt! Volt is vita a mentorok között.
3/21 anonim válasza:
Nem volt kirivoan jo...nekem nem tettszett.
Egyebkent meg annyira latszik,h ki a tehetseg. OLÁH GERGŐ!!!
Egyszeruen eszbontoan jo!!:)) Ő fogja megnyerni !
4/21 anonim válasza:
Figyelj, semmiről nem maradtál le :D
És ezzel mindent elmondtam :D
Gergő jó volt, a Spirit állati jó volt, a Like is, nekem Stone sem volt rossz, Timi nem tetszett, nem lett volna rossz, de egy hangot annyira elcseszett, hogy elvette a kedvem tőle, pedig kedveltem, de maradok a két csapatnál, ők tök jók voltak.
5/21 A kérdező kommentje:
A többit láttam,csak krisztiánt nem.őt csak azért szeretem nézni,mert mindig olyan röhejes :-) egyébként nektek nem gyanús ez,h pont most "törtek be" hozzá?sztem ez is csak a reklámkampány része,mint ahngy az is,h jimmy nőügyeit is pont most firtatgatják!!
2012. okt. 27. 21:54
6/21 anonim válasza:
Nézd meg, megint továbbjutott,pedig egyszerűen szörnyű, amit művel. Borzalmasan rossz.
7/21 anonim válasza:
A neve miatt tartják bent (nem is a nézők, hanem Retek)! Jó reklám ugyi, hogy énekelni nem tud, nem számít. Egy VV-be belefért volna, a többi celeb közé. Itt nagyon gáz!
8/21 anonim válasza:
Miért a Spirit esett ki??? Miért nem ez a rémes Zámbó utánzat?
9/21 anonim válasza:
10/2őt tolt.
sz@rabb volt mint múlt héten.
10/21 A kérdező kommentje:
Sztem ez a mentorok hibája is.tudhatták volna,hogyha beengedik az ëlő showba,soha többet nem szabadulunk meg tőle,köszönhetően a zámbó-fanatikusoknak!
2012. okt. 27. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!