Zámbó krisztián milyen volt most az x-faktorban? Lemaradtam róla.
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 20:38
11/21 anonim válasza:
Ez már nekem is eszembe jutott,hogy pont most törtek be hozzá, mintha a sajnálatra apellálna, hogy szegénynek így is van elég baja, juttassák már tovább, de a tévét nem vitték el, amit a háta mögött mutattak, csak egy Jimmy-fényképet meg még valamit. De akár betörtek, akár nem, nincs hangja, nem ide való.
12/21 A kérdező kommentje:
sztem meg ezt az egész médiahadjáratot-beleértve krisztián xfaktorozását is- a zámbó família eszelte ki.gondolom,pénz kéne,ezért most a csapból is ők folynak már vagy két hónapja.de nagyon remélem,hogy az emberek nem lesznek olyan hülyék,h még sokáig hagyják ott kornyikálni zámbó k-t!egy vicc az az ember!
2012. okt. 28. 11:54
13/21 anonim válasza:
Nyolc egész hónapig(!) tanult állítólag énekelni. Miért csak addig? Mert a tanára addig bírta. Szánalmas a Zámbó familiával együtt, különösen erőszakos Mariettácska undormány, ő uralkodik ott.
14/21 anonim válasza:
De nem az emberek juttatják tovább, hanem az RTL klub. Lókakát sem érnek az sms-ek. Minden meg van rendezve. A mentorok is csak színészkednek. Keresztesi is állandóan dramatizál, de őt ezért fizetik. Ebből a szempontból csalódtam Feróban. Eladta ő is a lelkét a média szennynek.
15/21 anonim válasza:
Jobb lett volna ha inkább csendben marad a színpadon
16/21 anonim válasza:
Én már mulatni sem tudok a bénaságán.És az szörnyű!Ó,igen egy VV-be simán beleférne,miért ajánlják fel neki inkább?Szegény Geszti tartja a frontot,de hogy ennek az Ildikónak mi baja?Hogy tud ennyit hazudni?Vagy tetszik neki a srác?Egy a lényeg :a jelenléte több,mint felháborító!
17/21 anonim válasza:
És ma este állítólag megint Jimmy nótával akart készülni! Hazug ő is, a Keresztes is.
18/21 anonim válasza:
19/21 anonim válasza:
Most is pocsék volt, mégis más megy haza. MÁR MEGINT!
20/21 anonim válasza:
meg a válogatón is azt mondta h ne hasonlitsak az apjahoz de azert a bukott diakot enekli.
akk kihez hasonlitsak ha jimmy enekli az eredetit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!