Látta valaki az X Faktorban Zámbó Krisztiánt? Milyen volt?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 21:53
1/21 anonim válasza:
En lattam,hat igaz,ami igaz. Neked h tetszett?
2/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó volt!! Valóban tehetséges, remélem fel tud törni önerőből!
3/21 anonim válasza:
most hallottam először énekelni.és nagyon jó a hangja:)) kísértetiesen hasonlít a hangja az apjáéra.
tessék itt a video:
4/21 anonim válasza:
Gyenge. Sok ilyet kiszórtak már. Igaz, sok ilyet bent is tartottak. Azt sem szeretem, hogy próbál ugyanúgy énekelni, mint az apja, de ez is általános jelenség, hogy lemásolják a sztárokat.
5/21 anonim válasza:
Amúgy ez üzleti ügy, mindkettőnek jól jön ez, az rtl-nek is meg Zámbónak is. Zámbó hozza a nézettséget. lehet róla Fókuszt csinálni, hívni főzőműsorba, stb. és Zámbó is keres vele, híresebb lesz, ott lesz az rtl holdudvarában.
8/21 A kérdező kommentje:
Nem kellene az apját utánoznia, legyen saját stílusa és nem lesz semmi gond. Egyébként nagyszerű hangja van. Keresztes Ildikónak van igaza, nagyon kevés előadót tudtak versenyben tartani, a többség semmilyen. (Nem voltam a tévé előtt,nem láttam, csak hallottam a műsort).
2012. szept. 1. 23:42
9/21 anonim válasza:
Nem volt nagyszerű hangja, teljesen amatőr, hibás hangja volt. Mondjuk mondta is, hogy nagyon izgul, lehet, hogy tud ennél jobbat is, de gyáltalán nem volt jó hangja.
10/21 anonim válasza:
szerintem meg eddig övólt a legjobb hideg is kirázót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!