Látta valaki az X Faktorban Zámbó Krisztiánt? Milyen volt?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 21:53
11/21 anonim válasza:
Akkor máskor csukd be az ablakot
12/21 anonim válasza:
A hangja helyenként egész jó volt. A mozgásában van valami különösen idétlen, terpeszben gugolgatt, mintha becsinált volna, ez nem állt jól neki. Amúgy olyan egyszerű kis proli, mint a család, amelyben él.
13/21 anonim válasza:
kedves kérdező, egyáltalán nem az apját akarja majmolni:) a saját útját akarja egyengetni..attól mert az apja egyik számát előadta az még nem jelent semmit.jó volt a dalválasztás és kész.1-2 helyen mintha Jimmyt hallottam volna..szépen énekel:)
14/21 A kérdező kommentje:
Ha valaki megtanítja a szinpadi mozgásra és mást is énekel, mint amit az apja énekelt, akkor lehet jövője. Az nagyon pozitív dolog, hogy nem érdekli a Zámbó Árpi Band.
2012. szept. 2. 21:07
15/21 A kérdező kommentje:
Nagylemeze van, sok helyen énekelt már, Malek Miklós írt neki dalt, az egész zsűri régóta ismeri, profi! Hol maradnak az egyenlő féltételek? Profi az amatőrök ellen?
2012. szept. 5. 19:15
16/21 anonim válasza:
Nikolasnak is volt lemeze meg klippje az x faktor előtt. Itt nem feltétel h ismeretlen legyél.
17/21 A kérdező kommentje:
Takács Nikolasznak nem volt ismerőse és haverja mind a négy zsűritag. Ez nem fair a többiekkel szemben.
2012. szept. 5. 23:10
18/21 anonim válasza:
Nagyon jó volt!Szerintem abszolút neki kéne megnyerni,bár a mezőny egyébként sem erős...Legalábbis eddig.De meglátjuk mi lesz szombaton.Szerintem kivételezni fognak vele,de sajnos nem jó értelemben,hanem rossz.Mert akkor azt mondanák a primitív emberek,hogy csak azért,mert Zámbó Jimmy fia.Szerintem nagyon jól énekel,nekem bejött:)
19/21 anonim válasza:
Katasztrófálisan hamis a hangja. Nagyon szomorú hogy a tehetségek az ilyenek miatt kimaradnak.
Húzzon haza karaokézni a családjának.
20/21 anonim válasza:
Fantasztikus hangja van, olyan mint a méz. egy csepp is elég belőle.
Nem értem, hogy jutott el eđig, mikor az esetek felében belesult az éneklésbe. Lásd Robbie Williams dalát, vagy a mostani élő műsort, amikor 3szor is előfordult, hogy nem énekelte ki tisztán a hangokat.
Kíváncsi vagyok, hogy ki, és mennyit kaszál abból, hogy mutogatják azt a hermafrodita pofáját..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!