Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ti nem gondoltátok azt hogy...

Ti nem gondoltátok azt hogy Zámbó Krisztián ki fog esni az X-faktorból ma?

Figyelt kérdés
Én azért gondoltam azt mert a héten amikor reklámozták az X-faktort a reklám végén mindig ő volt és a tenyerébe hajtotta a fejét, olyan volt mintha sírna mert kiesett. Ti nem hittétek azt? (persze tudom hogy továbbjutott)
2012. okt. 7. 22:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert tudtam hogy bent marad. Környékükön lakunk, ott már mindenki tudta vagy két hónapja kb.
2012. okt. 7. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
nem ugyanis vannak emberek akiket az rtl klub keresett fel h szerepeljen..Ilyen Krisztián,Adél,Stone ....őket reklámozták és futtatták rendesen így biztos volt h bent maradnak
2012. okt. 7. 22:34
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Az édesapja hihetetlen rajongótáborral rendelkezett és a mai napig sokan rajonganak érte (állítólag). A RTL klub ezt az aranytojást tojó tyúkot nem fogja kikergetni a portájáról.

Ez van. Az eddigi teljesítménye alapján már ma sem kerülhetett volna be az adásba.

Sajnos el kell fogadni, hogy ez egy álszent, hazug zsűri, akik felsőbb utasításra engednek tovább versenyzőket.

2012. okt. 7. 22:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Keresztes nagyon oda van Krisztiánért, látszik ahogy nézi, meg fogdossa, csorog a vén tyúk nyála.
2012. okt. 7. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Hat azok a reklamok epp ezert vannak,sirasra meg nem lehet alapozni,mert ha kiesik,ha tovabb jut,akkor is sirnak ugy altalaban.

Ja meg amugy akartam mar irni egy par helyre,h nem ertem ,h megis miert mindenki ugy all Zambohoz,h biztosan protekcio,meg hogy persze,o a Zambo es ugyis megy tovabb.. de kozben azert azt sem artana figyelembe venni,h nagyon jo a hangja..es talan ezzel kellene inkabb foglalkozni. Ez csak azoknak szol,akik elitelik e teren.

2012. okt. 7. 22:37
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

ezért gondoljuk és tudjuk is h protek...mert elismerték h így történt több emberrel...

[link]

2012. okt. 7. 23:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

ja és ezért..

[link]

2012. okt. 7. 23:08
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

5.valaszolo vagyok.

Epp errol irtam,h akarhogyan is van,attol meg Krisztiannak tenyleg jo a hangja . Es azzal nincs gond,h irt neki Malek ..most ezzel mit kene kezdeni?

Ja amugy meg szerintem Adelt meg Krisztiant abszolut nem lehet osszehasonlitani.. meg ha hivtak is azt az Adelt,akkor hivtak na bumm. De hangja nulla. Ellenben Krisztiannal. Szoval en arra szerettem volna kijukadni,h mindenki irja,h huu a o a Zambo es akkor...meg es akkor. De a hang,ami van neki azzal is kellene torodni,de nehogy mar Adelrol itt szo essen..fuu attol a csajtol a hideg kiraz,mikor elkezd rangatozni,meg a reakcioi..

Amit irtam,sajat velemeny,szerintem kar ezert a masikat tamadni. Tiszteletben tartom masok velemenyet,mert ez fontos,csak leirtam,h en mit gondolok.

2012. okt. 7. 23:22
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Krisztiánnak jó hangja van, az tény. De hány olyan kiesett a több ezerből, akinek legalább olyan jó hangja volt mint neki. Ez itt a lényeg.
2012. okt. 8. 09:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ti süketek vagytok???

Ennek a pasasnak hol van jó hangja????

Folyamatosan hamis.

2012. okt. 13. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!