Olyan szar volt, és nem egyszer énekelt ilyen szarul. Kit érdekel ki volt az apja???? Hamis, nincs benne erő. Egyáltalán el sem kellett volna jutnia idáig!!
A többiek sokkal jobban szoktak teljesíteni! Reméljük viszont, hogy Krisztián leküzdi a lámpalázat:)
2012. nov. 14. 19:34
42/52 anonim válasza:
Ja és mégegy! :) Attól nem lesz valaki jó énekes, hogy a Világ összes dalából 2-t elő tud adni hibátlanul. Más számokkal is kell tudni bizonyítani, mert 2 szám nem elég, hogy valaki énekes legyen:S Ez még ahhoz, hogy "csak meg kéne találniuk azt a bizonyos dalt" Ha bejutott az élő showba, akkor elvileg megy neki. Na most jó "összezavarósan" írtam le :S :P :D
2012. nov. 14. 19:37
43/52 A kérdező kommentje:
Na a Zámbó gyerek azért nem esett még ki, mert ebből csinálnak egy csomó lóvét, hogy jöjjön a sok szavazat. Amíg ő bent van dől a lé a csatornának a szavazatokból, és azért sok a szavazata mert a sok nyugdíjas rá szavaz az apja miatt, a sok kiscsaj meg azért mert milyen "cuki"..csakhogy ez nem arról kéne hogy szóljon...na mindegy, sajnos bunda, ugyanúgy ahogy az összes többi műsor is. Ha nem az lenne, akkor be sem került volna a mentorházba sem.
2012. nov. 14. 20:09
44/52 anonim válasza:
De én még a mentorházba talán bejuttattam volna. Azt a "Feel"-t nagyon szépen kezdte, csak áááhh:S :S
Egy jó énekes nem kell feltétlenül tudjon minden típusú éneket elénekelni. Adélnak is jól áll a vadmacskás, nőcis dalok. Miért kéne mást énekeljen? Az meg más tál tészta, hogy Krisztián nem tud énekelni. Ha két számot elénekel jól, azt jelenti, hogy van amikor összejön neki. Ha majd a saját koncertjén lesz, akkor is csak minden ötödik dalt fogja jól elénekelni? Egyszerűen nem színpadra való. Tudom, hogy a munka büdös, de a pénz kell. Sajnos így szégyent hoz az egész Zámbó családra. Habár Árpi jópár éve ezt csinálja.
2012. nov. 16. 13:25
47/52 anonim válasza:
Re:# 41
Na de ha leküzdi a lámpalázát, akkor is mindeni rá lesz állva? Mert most mindenki rá van...
2012. nov. 17. 11:52
48/52 anonim válasza:
Re: #47
Márhogy hogy ráállva? Úgy, hogy mondjuk bántják, vagy "istenítik"?
2012. nov. 17. 11:59
49/52 anonim válasza:
Vagy hogy mindenki vele fog foglalkozni? Hát igen, egy darabig még mindenképp találkozni lehet majd vele a médiában
2012. nov. 17. 12:01
50/52 anonim válasza:
Re: # 48
Igen jól olvastad ráállva... nem bántják- bár azt is csinálják- hanem róla beszélnek, de rosszat.. ez nem "fer", Krisztián tud csak stresszes. Ha tudnátok, hogy mi mindent kell ők csináljanak és nem mindenki bírja kellő képpen. Ezt olvassátok el: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!