X-faktor, miért nem a Zámbó Krisztián esett ki?
Figyelt kérdés
Olyan szar volt, és nem egyszer énekelt ilyen szarul. Kit érdekel ki volt az apja???? Hamis, nincs benne erő. Egyáltalán el sem kellett volna jutnia idáig!!2012. okt. 17. 21:25
11/52 A kérdező kommentje:
Szerintem olyan ronda.
2012. okt. 17. 21:51
12/52 anonim válasza:
Már így is eléggé szét lett oltva szegénykém:S : / És szerintem tud ő nagyon jól énekelni, tényleg!! Én elhiszem, hogy próbán megy neki ahogy kell, remélem majd a következő produkciója jobban sikerül, mert tényleg tud énekelni!!
14/52 A kérdező kommentje:
Valljuk be, nem először énekelt szarul...mert egyszer-egyszer előfordulhat. na de mindig??? Ha most kilépne az X faktorból, esküszöm szimpatikus lenne... de így???!!??
2012. okt. 17. 21:57
15/52 anonim válasza:
Én bírom őt. Tök kedves:) Éneklésbe meg majd belejön:))
16/52 anonim válasza:
Jó, most vannak az X-faktorban akik jobbak nála, mert eddig mindig jók voltak a produkcióik, de Krisztiánnak is fog az menni, majd belerázódik tényleg:)
18/52 anonim válasza:
De neki kötelező azért valamit az öregtől elkornyikálni. A sírj a vállamon- a másik oldalon se lenne egy rossz választás sztem, de a legtutibb igen, a jó asszonyos lenne.
19/52 A kérdező kommentje:
Ajj mi az hogy "majd belejön"??????? Tudjátok hány olyan ember van, akire ezt lehetne mondani, és még sem került be??
2012. okt. 18. 18:09
20/52 anonim válasza:
Igen, na! De ismerd már el légyszi hogy van benne X-faktor!! Én tudom, hogy tud!! Pl a Pokerface-t nagyon szépen előadta Gagától:-) Értem én, hogy a szombati produkciója után nem kellett volna tovább jutnia, de most kezdjem el oltani Adélt is, na? Ő sem mindig jó:S :/ Szorítok Krisztiánnak, hogAmúgy azt hiszem majd megdoblak egy privát üzivel, Kérdező:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!