Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X-faktor, miért nem a Zámbó...

X-faktor, miért nem a Zámbó Krisztián esett ki?

Figyelt kérdés
Olyan szar volt, és nem egyszer énekelt ilyen szarul. Kit érdekel ki volt az apja???? Hamis, nincs benne erő. Egyáltalán el sem kellett volna jutnia idáig!!

2012. okt. 17. 21:25
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
Jézusom! Még nem akartam elküldeni!:SXD Még nem fejeztem be :S :S Na de nem baj, de a... Most meg elfelejtettem, mit akartam ide írni, mert megzavartak:S:D
2012. okt. 18. 18:20
 22/52 A kérdező kommentje:
:) Igen abban igazad van, hogy az Adél sem jó, be sem juttattam volna egyiket sem a mentorházba...miért írsz privit? a véleményem nem változik, amúgy szerintem nincs benne X, de ha neked tetszik....mindenkinek van véleménye, fogadd el, hogy nem mindenkinek tetszik....és az a baj, hogy egyre rosszabbul énekel, nem egyre jobban...
2012. okt. 18. 18:26
 23/52 anonim ***** válasza:
50%
Na de hát annyi, hogy nem kell bántani:) Valakik attól jobban érzik magukat, hogy oltogatnak másokat, és akkor azt hiszik, hogy ők attól menőarcok lesznek : / Csomó ilyen kérdés van, de már nagyon unom őket, úgyhogy terveztem nem sokára kiírni egy ezzel kapcsolatos kérdést, hogy mire jó ez, hogy komolyan egymást marni : / Vannak a rondább kérdések, hogy "Ki utálja még rajtam kívül..." meg még pár klassz kis kérdés. Meg fikázza a másikat, és attól ő szerinte többet ér... Meg hogy tudod, vannak azok az emberkék akiket egyesek csak úgy divatból leb*ziznak, mert az a menő... : / Na szóval, az a lényege, hogy például Krisztián jó fej, ne bántsuk!! Nagyjából ennyi:)
2012. okt. 18. 19:18
 24/52 anonim ***** válasza:
91%
Ja de az előbbihez ne képzelj sehova ilyen piszkálódós hangnemet, kérlek!!
2012. okt. 18. 19:19
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szimpatikus...bár nekem a kedvenc kedvenc kedvenc az Olááááááh Gergőőőőőőő*------* :)
2012. okt. 18. 19:20
 26/52 anonim ***** válasza:
Még a 23-ashoz hozzátenném, hogy ne vedd magadra, ha nem vagy olyan, de én nemtom:S
2012. okt. 18. 19:24
 27/52 anonim ***** válasza:

Kérdező! :) Remélem, elolvastad amit írtam!:-)

Leszünk barátok? :)

Írtad amúgy, hogy fogadjam el, hogy mindenkinek más az ízlése, oksa ez el volt eddigis:D

2012. okt. 18. 20:19
 28/52 A kérdező kommentje:
persze, öri-barik leszünk mától :) na jó, köszi a válaszokat !
2012. okt. 18. 21:00
 29/52 anonim ***** válasza:
Akkor jó <3 :-)
2012. okt. 18. 21:09
 30/52 anonim ***** válasza:
49%
Én eddig azt hittem hogy nem merik kiejteni őt, mert a Zámbó család bepereli őket, hogy szégyent hoznak a családra, hogy Jimmy fia nem tud énekelni. Szerintem nagy botrány lenne. Főleg ka már a leges legelején esik ki.
2012. okt. 20. 20:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!