Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X-faktor, miért nem a Zámbó...

X-faktor, miért nem a Zámbó Krisztián esett ki?

Figyelt kérdés
Olyan szar volt, és nem egyszer énekelt ilyen szarul. Kit érdekel ki volt az apja???? Hamis, nincs benne erő. Egyáltalán el sem kellett volna jutnia idáig!!

2012. okt. 17. 21:25
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Továbbjutott:)
2012. okt. 20. 22:58
 32/52 A kérdező kommentje:
Ilyenkor olyan ideges tudok lenni! Kit érdekel ki ő?? Ha egyszer szar hangja van, akkor lehet az anyám Whitney Houston is, akkor sem tudok énekelni!!! Nincs hangja és kész!!! Múlt szombaton is szar volt, és sztem az is lesz!! Gyenge, hamis, unalmas, érdektelen...stb... Ez tény! Attól még lehet nagyon aranyos ember meg minden, de miért kell ezt?? Nincs hang, nem tud énekelni és ez a lényeg!! A másik meg: betörtek hozzá dehogy törtek be, csak megint sajnáltatja magát hogy sajnálják az emberek.....
2012. okt. 24. 10:47
 33/52 anonim válasza:
100%
azért már kicsit sok, hogy olyanok párbajoznak/esnek ki miatta akiknek NEM kéne..
2012. okt. 27. 22:23
 34/52 anonim ***** válasza:

Én Beát sajnáltam. Tényleg nincs a legjobb hangja, de azért az durva, hogy azért esik ki, mert Krisztiánnak hátha összejön a döntőig valami. Lehet, hogy tud énekelni, de kell bizonyítani is. Ez nem fair a többiekkel szemben.

Elhiszem, hogy sok embernek tetszik Krisztián, de el kell fogadni, hogy nem ő a legjobb. Sőt ha lenne kicsi jóérzés benne, akkor saját akaratából kiszállna. Ráhúznának egy sztorit, hogy nem bírta meg mittomén és senki nem haragudna. Ha meg is nyerné az xfaktort, akkor sem fogja senki elismerni jó énekesként. Így csak maga ellen uszítja azokat is, akiknek eddig talán egy kicsit szimpatikus volt, vagy legalább semlegesek voltak e téren.

2012. nov. 4. 23:05
 35/52 anonim ***** válasza:
Nagyon örvendek, hogy van olyan aki szereti, mert nagyon ügyes és törekszik, hogy még jobb legyen. Ezért nem esett ki. Ezután még jobb dalokat fognak választani akkor még jobb lesz. Szóval csak dicsérni Krisztiánt, bátorítani, hogy még jobb legyen.
2012. nov. 14. 15:03
 36/52 anonim ***** válasza:
Előző, nekem írtál privátot:) Azért nem kell túldicsérni:) Bízzunk benne, hogy egyre jobb lesz, már hallottam őt nagyon jól énekelni:) De most már amúgy én is őt meg Adélt raknám ki, többiek közül nagyjából mindegy, ki nyer, de én Gergőt szeretném:))
2012. nov. 14. 15:13
 37/52 anonim ***** válasza:
Nekem írtad az előbbit. Hát nem kell túldicsérni, de na érted mit akartam mondani. És tényleg jó, ahogy csak Gergő is.
2012. nov. 14. 15:18
 38/52 anonim ***** válasza:
Jó bocsi na, szeressük mindet:) <3 Csak úgy hogy ők ketten már ne legyenek benne a top3-ban, mert vannak náluk sokkal jobbak:) Adélnak is dalfüggő, hogy hogy adja elő:S Legutóbb például nagyon jó volt, de a Nena-szám kifogott rajta:S
2012. nov. 14. 15:19
 39/52 anonim ***** válasza:

Re: #37

Majd meglátjuk:)

2012. nov. 14. 15:20
 40/52 anonim ***** válasza:
Nagyon el vagytok ragadtatva. Az egész jó énekes, csak meg kell találják azt a bizonyos dalt. Minden esetre ti is örvendenétek ha ilyen jól tudnátok énekelni(és itt még Krisztiánra is gondolok).
2012. nov. 14. 16:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!