Első alkalommal nagyon jól utánozta Krisztián. De más dalokkal pocsék.
2012. okt. 13. 23:34
12/50 anonim válasza:
Nekem az sem tetszett.
Utánozhatatlan, és aki ezt megpróbálja, az máris kevesebbként tűnik fel, még akkor is, ha profi is.
A másik meg, hogy odajött, hogy ő nem akar Jimmyre hasonlítani, esze ágában sincs, de azért azt a dalt hozta. Ne vicceljünk már.
2012. okt. 13. 23:37
13/50 anonim válasza:
Nekem is az a véleményem amit már többen le is írtak előttem.Jimmy utánozhatatlan.Az élőshowban pedig Krisztián elég pocsékul énekelt,ki kellett volna esnie.De persze neki sok pénze van,így lefizet jó sok embert hogy rá szavazzanak,és ő fogja megnyerni a xfaktort,ugyhogy kár is nézni.Másrészt tegnap két olyan ember párbajozott,akik jól énekeltek,nehéz lett volna dönteni,de Ildike eldöntötte az egészet,pedig a közönségnek kellet volna megadni az esélyt hogx döntsenek.Ugyhogy én ezek után nem fogom nézni ha már előre lehet tudni hogy ki fog nyerni,a Zámbó Krisztián.
2012. okt. 14. 10:38
14/50 anonim válasza:
Szerintem nem fog nyerni, mert akkor kiakadna mindenki, de neki lesz a legnagyobb menedzselése az x faktor után.
2012. okt. 14. 12:14
15/50 anonim válasza:
Elég gyenge volt. Bár szerintem nem ő fog nyerni, kizártnak tartom. Úgy gondolom, és remélem is, hogy Oláh Gergő lesz a befutó.
2012. okt. 14. 13:51
16/50 anonim válasza:
Szerintem Krisztián nagyon jól énekel, le lehet róla kopni:P Senki se tud mindig 100%-ot nyújtani... Nektek se menne.. : /
2012. okt. 14. 13:54
17/50 anonim válasza:
Megkérem Zámbó Krisztián hozzátartozóját, hogy fogja vissza magát. Mindenki arról mond véleményt akiről akar.
Persze, senki sem tud mindig 100%-ot nyújtani, ez ok. Na de hogy soha??? Én sem tudnék, ezért nem égetem magam a sírszfaktorban, vagy akárhol máshol, de azért hallásom még van.
2012. okt. 14. 13:57
18/50 anonim válasza:
16-os vagyok, jó, lehet, hogy van, aki tud, elgondolkodtam, talán tudok is olyat, aki tud mindig 100%-osan teljesíteni, de emellett még Krisztián pluszban amiatt is szétizgulja a fejét, hogy őt még az édesapjához is folyton hasonlítják az emberek, nem csak a többi versenyzőhöz. Meg az nem egy ismert dal volt, amit tegnap előadott, szóval lehet, hogy meg lett neki mondva, hogy "ezt kell elénekelni", tehát "nincs még benne a fülében", akkor ismerte csak meg, mikor az lett neki választva.
2012. okt. 14. 14:01
19/50 anonim válasza:
16-os vagyok, NEM ROKON, HALÓ!!! :D
2012. okt. 14. 14:02
20/50 anonim válasza:
16-os vagyok ismét:D
Még annyit akartam, hogy pl amikor a Feel-t énekelte, akkor például túlságosan akart bizonyítani, és az mondjuk azért nem sikerült neki olyan jól. Tegnap amit énekelt azt meg nem ismerem, szóval azt nem tudom, mennyire volt hamis.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!