Az RTL klubon van egy új szereplőválogatás milyen műsorról van szó?
Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni!2012. márc. 13. 18:32
191/607 anonim válasza:
DE AZ MEG NEM ÜZEN SEMMIT :(
192/607 M@x válasza:
Fel kell hívni, meg türelmesen várni! :))
Tudom nehéz, de ki kell bírnunk! :D
193/607 anonim válasza:
Igen, de van aki már március 9-12. óta várná, hogy történjen valami, de az égviágon semmi nem történt. AZ RTL semmit nem közölt azóta se... csak a jelentkezők számát 1x-2x
194/607 anonim válasza:
azt közli? hol? most mennyi?
195/607 anonim válasza:
2x közölt egy 10000-est meg egy 15000-est, még március 18 körül, utoljára, origón volt az egyik cikk vissza lehet nézni
196/607 anonim válasza:
jó most nem azértmondta, én is remélem nem igaz, meg szeretném ha mindnekit visszahívnának mert ha nem nagyot csalódtam az rtl-ben :(
197/607 anonim válasza:
10-15 ezer embert visszahívni elég nagy munka. Mivel meg lett adva kapcsolattartási e-mail cím, egyszerűbb egy sablon szöveget megírni, majd akire nincs szükség, annak kiküldeni, hogy "nem nyert".
198/607 anonim válasza:
Sziasztok én múlthét szombaton jelentkeztem olyan délután 13:00 fele és 13:20kor már csörgött a telefonom hogy menjek be mindenképp.
Szerdán be is mentem elméletileg sikerült majd a héten kell vissza mennem, írok hogy mi volt...:)
199/607 anonim válasza:
20 perc múlva?
nem tudom hogy szűrik az embereket, én színházban játszom , küldtem erről képeket is mégse vagyok megfelelő..
200/607 M@x válasza:
1.: Szerintem véletlenszerűen választják ki a sorrendet
2.: Ha valaki adna egy linket, nevet facebookhoz bàrkivel szívesen beszélek erről meg akkor már barátkozni is lehet :DD
Ne feledjétek én minig itt vagyok ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!