Az RTL klubon van egy új szereplőválogatás milyen műsorról van szó?
Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni!2012. márc. 13. 18:32
221/607 anonim válasza:
Tudom, hogy sokan szeretnének bejutni, és erről nem is tudok semmit, mi alapján szelektálnak, de nem hülyeségeket írunk. Egyébként én a fővárosban lakom, így szerencsére nem kell sokat utazni a studióba...
Vanda, lehet lesz közös jelenetünk. :)
222/607 anonim válasza:
Most ez komoly? Az RTL nem akar minket tájékoztatni?
223/607 M@x válasza:
Inkább nem merek nyilatkozni... a remény hal meg utoljára...
Sajnos én is kezdek nekik hinni :DDD
De, sebaj... én reménykedek ha meg nem jön össze, hát nem adom fel.
Amíg az RTL nem aszondja hogy igen vége, addig nincs vége :DDDD
224/607 anonim válasza:
Legalább nyöghetne vmit az RTL h van e még szabad szerep, vagy már csak "elsuhanokaképernyőntálcávalakezemben" jelenetekre keresnek-e embert, mert aki már bejutott az se volt különb mint mi úgyhogy írhatnának legalább egy "bocs de nem b@szki levelet"
"-.-
225/607 anonim válasza:
szerintem minket már nem hívnak :/ elég igazságtalan volt ez az egész..
226/607 anonim válasza:
Csak tudnám miért hitegetik az emberrel, hogy küldik az időpontot meg a helyszínt. Mert a levélben nem írták hogy csak akkor küldenek ha bejövős vagy, pont ezért nem volt muszáj képet feltölteni. Ha tényleg nem lesz semmi az iszonyat gáz egy ilyen országos TV csatornától... de a remény hal meg utoljára.
227/607 Kóródi Vanda válasza:
Már nem azért de az RTL-nek sem lehet könnyű annyi ezer ember közül mindet visszahívni..;)))
228/607 anonim válasza:
229/607 anonim válasza:
én azt elhiszem, de azért legalább egy kör e-mailt dobhatnának...
230/607 anonim válasza:
Ha ez így van, nem jelentkeztem volna, ez a hátulütője, ha semmi nem mondanak. A háttérben sejtettem, hogy nem valódi sorozatra keresik a szereplőket, hanem valami showba, de ez elég nagy átverés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!