Az RTL klubon van egy új szereplőválogatás milyen műsorról van szó?
Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni!2012. márc. 13. 18:32
241/607 anonim válasza:
Vanda: én nem mondtam, hogy nem érhetsz el többet, azt sem állítottam, hogy tehetségtelen vagy. Ellenben ez így ebben a formában átverés. Függetlenül, hogy behívnak vagy sem.
242/607 anonim válasza:
de milyen az a show műsor ott mit kell csinálni?
243/607 M@x válasza:
Nem tudom hogy mi a bajotok azzal hogy ilyen show... engem nem érdekelne, benne lennék a tévében, lehet hogy valaki felfedezne :DDD
Kitudja...
244/607 anonim válasza:
Sok lehetőség van, hogy benne legyél a tévében... több is, mint kéne. De 13 évesen persze, hogy nagy örömnek veszed ezt, lehet én is örülnék neki, ha annyi lennék.
245/607 M@x válasza:
Hát rövid az élet, fiatalon kell megfogni :DDD
246/607 Kóródi Vanda válasza:
már nm azért de nmhiszem h csak egy 13 éves örülne ennek...;)))
250/607 anonim válasza:
Amúgy nem lehet h nem csak egy műsort indítanak? o.O
Vagy ebben, amit az indexben említenek folyamatosan cserélődnek majd a szereplők, hiszen még most is lehet jelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!