Az RTL klubon van egy új szereplőválogatás milyen műsorról van szó?
én nem tudom minek mondjam igazándiból, inkább csak egy újabb csalódás, amilyen a magyar gazdaság, amilyen a magyar oktatási rendszer, bocs amilyen Magyarország most már olyan a magyar média is mért is vártam többet...
én csak csalódott vagyok h még csak egy értesítésre se méltatják az embert, hiteget..... úgy gondoltam azért mert messzebb lakom nem fog számítani, mert hajlandó lettem volna felköltözni bármi.... hát az van vannak akinek összejön , van akinek nem mi most így jártunk 20éves vagyok talán egyszer fordul a kocka mikor végre úgy lesz valami amit én is szeretnék.... sok sikert azoknak akik sikerült...
Kóródi Vanda:
Te mondtad hogy te már forgatsz, tényleg ez az a sorozat ami az Index cikkjében van?
gondolom ez lenne az..
hát ez csodás és undorito föleg az utolsó mondat
A csatorna már hónapok óta keresi a megfelelő szereplőket a sorozatba, amely várhatóan a Gyanú árnyéka címmel fut majd az RTL Klubon. A forgatás már jelenleg is tart, az első résszel vamaikor májusban találkozhatnak a nézők.
ennyit rólad rtl utálakkkkkk
Hónapok óta mi? Kb. 1 hónapja?
Már bocsi, de a mi mentségünkre legyen mondva(akiket nem hívtak)ez nem egy komoly sorozat, mint pl: a bariközt, hanem egy olyan amibe úgy raknak be hogy te egy amatőr vagy és ezt meg azt játszod el.... na mindegy...én észben örülök hogy nem kerültem be, mert én olyasmibe akartam szerepelni, mint a Barátokközt, mint sorozat
De sok sikert akik bejutottak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!