Az RTL klubon van egy új szereplőválogatás milyen műsorról van szó?
Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni!2012. márc. 13. 18:32
182/607 anonim válasza:
na ja ....de elfogy a türelem...
184/607 anonim válasza:
Ismerosommel allitolag mar forgatnak:(
185/607 M@x válasza:
Más meg azt mondja hogy még válogatnak... forgatni meg még tuti nem forgatnak hisz még lehet jelentkezni.
Valami sántít...
186/607 anonim válasza:
Én nem tudom én is jelentkeztem engem se hívtak vissza, csak bnőm mondta hogy ismerősét beválogatták és már forgatnak szeptemberben indul a sorozat. Mondjuk attól hogy már van pár szereplő még lehet hívnak nm tom....
187/607 anonim válasza:
Na ne hogy már!!! De vannak olyanok hogy epizódszereplők, ha ez igaz hogy már forgatnak, szerintem ha majd kell epizód szereplő, azt (remélem) közülünk választják..
188/607 anonim válasza:
Istenem, ne dőljetek már be mindenkinek. Ha tényleg forgatnának, már a sajtósok interjúkat csinálnának a sztárokkal. A sajtót jól ismerve nem történik semmi ilyen, valamint jelentkezni is lehet.
Ha én most azt mondom, hogy bekerültem, és már vége is a forgatásnak, elhiszitek?
189/607 anonim válasza:
Igazad van....csak összezavarnak itt ezek
190/607 M@x válasza:
Itt inkább ne higgyünk senkinek csak majd az RTLnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!